Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen kinézetű intim régió...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kinézetű intim régió jön be a csajoknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

21/F vagyok, sosem voltam nővel, de ha egyszer mégis úgy alakulna, nem akarom hogy ez miatt kiábrándult legyen.

Naszóval jó nagy bozont -volt- a lábam közt, neten olvastam egy felmérést, hogy a nők nagyobb részének nem jön be a szőrös intim régió a férfin, nagy részüknek a csupasz tetszik, illetve ezt követi a fazonra nyírt.

Nemrég minden szőrt eltávolítottam és most csupasz az intim régióm, ezen kívül a hónaljam is lenyírtam, ott sincs szőr. Az alkaromon nagyon kevés szőr található, a lábamon is van de ott sem túlzottan sok (nem vagyok szőrös majom). :D A mellkasomon is akad, de nagyon kevés. Ezeken már nem akarok változtatni, nem akarok teljesen szőrtelen lenni, de azért nagy szőrcsimbókokkal se jó szerintem.

Szőrtémában amúgy még a fejemre térnék ki: hajam rövid, arcomon pedig rendszeresen borotválkozom, esetleg néha borostás vagyok.

Ezek így okék? :D Úgy értem, változtatnátok valamit, vagy van ami esetleg nagyon nem lenne oké? :)

(fura kérdés tudom, de komoly válaszokat várnék..)

2009. jún. 3. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem így teljesen oké vagy. intim régió sztem változó, nekem pl. mind1, hónaljadat jobb sztem is ha borotválod, higiénikusabb is meg amúgy is, de a lábad meg a karod azt ne, sztem elég b*zis, ha ott borotválja magát egy férfi.
2009. jún. 3. 19:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem így pont jól vagy. Hogy nekem mi tetszik azt nem írom le mert én elég különc vagyok. De egy átlagos lánynak szerintem semmi gondja nem lehet ezekkel, főleg nem várnák el hogy a karod vagy lábad borotváld:D
2009. jún. 3. 20:03
 3/8 anonim ***** válasza:

A barátom szőrös, mégse majom. Én így szeretem.

Amúgy szerintem, ha eddig vártál vele, akkor olyan barátnőd lesz, akivel ezt meg fogjátok beszélni előre. És úgy igazíthatod majd, ahogy ő szereti...

2009. jún. 3. 20:19
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem, nem..!! Nem is akarom kezem/lábam leborotválni, senki kedvéért, mert az tényleg b uzis és nem érezném jól a bőrömben magam szerintem.

Utolsó válaszoló: nem pont úgy van, hogy "én vártam" vele.. próbálkozom a lányoknál, dehát sosem jött össze semmi.. lassan leteszek róla, hogy valaha is összejön. :(

Eme témához: köszi a hsz-eket megnyugodtam azért. ;)

2009. jún. 3. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem is jó vagy így, ahogy vagy. az én barátomnak is szőrös a lába, a mellkasa, a karja.. de nem szőrösmajom.. és nem zavar. intim régió meg hónalj többnyire borotvált, néha megfeledkezik róla.. de akkor is ugyanúgy szeretem. arcon viszont a borostát ki nem állhatom... látványnak szexis, de szúr és bepirosodik tőle a bőröm, mert elég érzékeny.
2009. jún. 3. 21:51
 6/8 anonim válasza:

Ha a természetességet elfogadja a leendő lány, a szerelem/kapcsolat/házasság is természetesebb. Márcsak azért is mert nem kelt feszültséget, állandó megfelelni akarást, kisebbségi érzést stb. Így születtünk, legyen minden a helyén, legyen tiszta(!), lehet "ellensúlyozni" nemistudom "illatossággal". Ami túlzás, azon lehet picit szépíteni.

A csupasz férfi sem "mindig" kívánatos. A férfinak a szőrzet a természetessége. Nem véletlenül.

A divat visz magával mindenkit és egy bizonyos korosztályra jellemző inkább ez a csupaszítás.

2009. jún. 3. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Részemről: a hónaljszőr jó, ha nincs, de ha van, az se katasztrófa. Fütyköstájék dettó, csak azt nem szeretem, mikor nincs a bozont karbantartva, és úgy kell lehámozni a fütykösről a méteres szőröket, mint a banánhéjat, ahhoz, hogy be tudjam kapni. Ezért ha van is ott szőr, legyen szép rövidre vágva!

A mellkasszőrt leszedni szigorúan tilos, az nagyon férfias, és nekem tetszik! :)

Sok sikert a csajokhoz!

25/L

2009. jún. 4. 09:41
 8/8 anonim válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz...szerintem is így pont jó!

a hónalj - nekem legalább is- borotválva tetszik jobban, és valóban praktikusabb is...

az "intim régió" nos nekem az borotválva jobban bejön...nem szeretem ha szőrök vannak körülötte...úgy a számba se veszem szívesen...

2009. jún. 8. 19:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!