Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan dugjam be több ujjamat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dugjam be több ujjamat is ujjazáskor?

Figyelt kérdés

valaki megmondaná hogyan dugjam be több ujjamat is ujjazáskor úgy hogy a kévétel ne járjon fájdalommal ...pedig nedves vagyok és el is engeem magam :( miért?

16 L

2009. jún. 3. 18:38
 1/9 A kérdező kommentje:
mivel segíthetnék ezen?:S
2009. jún. 3. 18:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy az a baj, hogy mennyire vagy nedves vagy mennyire nem. Nőgyógyászati probléma is állhat a háttérben. Gyulladás például okozhat ilyenfajta fájdalmat.
2009. jún. 3. 18:52
 3/9 anonim válasza:
23%
Könnyen!!!!
2009. jún. 3. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Hát,hogy több ujjad beférjen ahoz tágabbnak kell lenned.Sok ujjazással tágíthatsz magadon,vagy vegyél egy vibrátort.De amúgy mért akarod több ujjadat is bedugni?Mért nem elég annyi amennyi kényelmesen befér,és élvezed?
2009. jún. 3. 18:54
 5/9 A kérdező kommentje:
azért mert ha csak 1 ujjam fér be akkor majd barátomé se fog...gondolom
2009. jún. 3. 18:57
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Megint más ha a barátod csinálja és megint más ha te... Nem kell szégyellni ha elsőre nem megy Kedves 16 éves Kislányka!
2009. jún. 3. 19:01
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
én amikor igy magamtól csinálom magamnak akkor nem nagyon tudok ugy benevedvesedni, és akkor nem is nagyon csúszik. de amikor a barátommal vagyok nagyon felizgat és neki mindig befér több ujja is.(egyáltalán nem fáj, igazábol észre sem veszem h több ujjal is bennem van) szűz vagyok 15/L
2009. jún. 3. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért akarod több ujjadat is bedugni?
2009. jún. 3. 20:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez butaság hidd el hogy akkor őt sokkal jobban fogod kívánni mint az ujjaidat!Nem fog fájni,ha kellően fel izgat!Figyelj belőled egyszer egy gyerek is ki fog jönni!Ne ízguld túl a dogot!*
2009. jún. 3. 22:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!