Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti tényleg tudtok úgy szeretkezni egy lányal, hogy semmilyen nyomot nem hagy bennetek érzelmileg?
Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 17:38
1/10 anonim válasza:
A lányok is tudnak úgy szeretkezni:)
2/10 anonim válasza:
a lányok is tudnak úgy nem csak afiúk, csak az b@szás nem szeretkezés.
3/10 A kérdező kommentje:
hát egy NORMÁLIS lány aki nem fekszik le fűvel fával, csak mondjuk egyszer-kétszer belemegy egy éjszakás kalandba az azért szerintem nyomot hagy.
2009. jún. 3. 17:47
4/10 anonim válasza:
nem feltétlenül hagy nyomot, tapasztalatból mondom. nekem az első is egyéjszakás volt, az sem hagyott különösebb nyomot. meg sem bántam, meg semmi. az igazi szerelemből történt szeretkezés az már inkább hagy szerintem, nagyon pozitív nyomot :)
5/10 anonim válasza:
persze, simán lehet, de azért ugyanez igaz a lányokra is ...
6/10 A kérdező kommentje:
akkor úgylátom csak én vagyok ilyen "érzelgős":(:(:S
2009. jún. 3. 18:05
7/10 anonim válasza:
nem, nemcsak te vagy érzelgős!
bennem is nyomot hagy érzelmileg szinte az összes egyéjszakás is.
van aki után fáj is a szivem, de van akit utána inkább látni sem akarok....
19/l
8/10 anonim válasza:
A fiúk között is van, akin nyomot hagy, és lányokm között is, akin nem, ez nem attól függ, hogy férfi vagy nő, hanem hogy milyen a lelki világa. Csak a férfiak max. nem mutatják ki, és nem ismerik be.
9/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Lehet furcsa meglátásom van, de egy lánynak is joga van kiélni magát. Ez alatt nem azt értem, hogy legyen r*banc, de egyszer-kétszer igenis belefér hogy valakivel lefeküdjünk akibe amúgy nem vagyunk szerelmesek. És hülye az a meglátás miszerint a fiúknak szabad a lányoknak meg nem. Ugyanolyan jogunk van nekünk is. Csak nem mindig élünk vele. Ettől nem leszünk normálisak vagy nem normálisak!
10/10 anonim válasza:
helyzettőlfügg. bennem nyomot szokott hagyni. f/17
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!