Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az az ujjazás?

Én sem vagyok tapasztalt benne mert barátnőm még nem akarja de nem baj. De ha te annyit nem tudsz mit jelent akkor menny tanulni;)
Ne foglalkozz ilyenekkel ^^

énpedig kiállok a 2.mellett:)
mellesleg mi az a rengeteg helyesírási hibája 3.?:)
én 1-et látok;)
aki nemtudja mi ez,nemtöbb 12-nél és igenis annak nem evvel kéne foglakoznia ha tetszik ha nem;)

inkább kussolj
és h lepontoztál:D
áá fáj az igazság?
olyat röhögtem:D én felfele pontoztalak,mer szegény még abba a hitbevan h számítanak a pontok:(.
naszia:D
jaés pontozzle léCCoi:)

16:52 se okosabb...
Valahogy lett egy barátnőjük, és azt hiszik, mindent tudnak a szexről... Taknyosok.
Lepontozni is ilyen jól tudtok?

Na okés vége, de témára fel.. Az újjazást másnéven önkielégítésnek is nevezik. A nő, férfi nemiszerv nélkül elégíti ki vágyait. Ez újjal történik "újjazás". Az újjadat használod férfi nemiszervenek. De nem feltétlen kell újjazni, elég valakinek ha csak simogatással, dörzsöléssel izgatja magát.
pakyy
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!