Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik szoktak direkt nyögni szex közben?
Azért , hogy a barátnőjük azt higgye, hogy tényleg jó, amit művelnek? Vagyis szoktak egy picit rájátszani ?
Nincs valami nagy önbizalmam a szex terén, mivel nem rég kezdtem és nem hinném, hogy annyira jól menne még... De néha nyög a barátom és most nem tudom eldönteni, hogy azért mert én csináltam neki kellemes dolgot, vagy azért, mert nem szeretne megbántani, hogy nem vagyok képes semmire...
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem igen... Az én párom is van hogy szex közben egy hangot nem ad ki, és hirtelen egyszer csak elkezd nyögni a fülembe... én az ilyet úgy élem meg hogy csak ráakar játszani, felakar izgatni azzal hogy hangokat ad ki; de amúgy nem történt semmi változás (pózváltás, stb)... mondjuk lehet hogy ezt csak azért mondom mert nekem sincs nagy önbizalmam... :) de szerintem szoktak kamuzni, ugyanúgy ahogy mi lányok is... azért remélem tudtam segíteni :)
23/L
Megnyugtatlak, én alapból nem szoktam nyögni, de néha hirtelen annyira jó lesz (még póz váltás sem kell, nem tudom mitől), hogy egyszerűen kijön :D mármint a nyögés :D
Remélem a barátnőm nem hiszi, hogy csak játszom :S
Aki annyira buta, hogy rájátszik ahelyett, hogy elmondaná, hogy ez nem annyira jó és hogy legyen jobb, az meg is érdemli, hogy ne élvezze teljes mértékben...
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!!! nagyon hasznosak.
Várom még a további hozzászólásokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!