Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy no/lany szeretkezes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy no/lany szeretkezes kozben, azonkivul hogy elvezi, hogyan segithet ra a baratjara hogy o megjobban elvezze?

Figyelt kérdés

kicsit tapasztalatlan vagyok meg ilyen teren,es hat eddigi szeretkezesunkor leginkabb a baratom iranyitott,meg minden,de en olyan furcsan,hulyen erzem magam..jo tudom tapasztalakobol lehet tanulni,meg minden..

de akkoris,jo lenne ha en is hozzasegithetnem,nem vagyok olyan lany aki pl misszionarius pozban csak ott fekszik mint 1 db fa,hanem en akkor simogatom csokolgatom a nyakat,simogatom,osszeszoritom "ott".mit lehetne meg,mit tanacsoltok?

2009. jún. 3. 15:17
 1/10 A kérdező kommentje:
ja es a korotokat es a nemeteket is irjatok ida legyszi :)
2009. jún. 3. 15:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
mozogj együtt a sráccal szex közben (pl misszionáriusban kulcsold át a lábaiddal, és emelgesd a csípőd), ajánlj pózokat amiket eddig még nem csináltatok, kutyapózban nyúlj hátra a heréihez és úgy izgasd, vagy még misszionáriusban azt is tudod csinálni, hogy a fenekét megmarkolod, és úgymond magadba húzod, irányítod (gyorsítod a tempót), ezek jönnek maguktól, amit épp akarsz csinálni a nagy élvezetekben egyszerűen tedd meg. :)
2009. jún. 3. 15:21
 3/10 anonim ***** válasza:
bocs L/19
2009. jún. 3. 15:21
 4/10 A kérdező kommentje:

azt a kulcsulost meg a fenekfogdosost mar csinaltam..

de egyik este kicsit megbantott..lehet en erzekeltem tul(mivel nemsokara megjon..)szoval en probaltam ot eljutattni a csuucsra,mivel nekem ritkan lehet,es nem volt sok idonk mar(szulok),igy hat probaltam mindent,es o kinevetett es csak annyit mondott:hisz te nem csinalsz semmit..

lehet en erzekeltem tul..

2009. jún. 3. 15:31
 5/10 A kérdező kommentje:
mielott mondta volna en megkerdeztem hogy naa..meg birod?es erre fel jott ez a valasz..
2009. jún. 3. 15:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Uhhh.. azert ez egy kicsit durva, en is haragudnak a baratomra ha ilyet vagna hozzam! Altalaban miszionarius pozba csinaljuk a baratommal mert en ugy konyebben elmegyek, ahogyan irta az elottem levo mozogj csipobol legy ritmsba vele es mintha le fel csuszkalnal a farkan...Enged, hogy tovig tegye be es mozgasd meg a csipod es tuti elvezni fogja, az en baratom ilyenkor nyog a legjobban! Csinaljatok lovaglopozban ott te iranyitod az egeszet, es ott mar konnyebb is mozognod mivel te vagy felul! Remelem tudtam kicsit segiteni.
2009. jún. 3. 15:42
 7/10 A kérdező kommentje:

koszi az eddigi valaszokat :)

amugy masodik valaszolo:te mit tennel a helyembe ha ezt mondta volna neked a baratod?

2009. jún. 3. 15:45
 8/10 anonim ***** válasza:

a barátod nevetséges :D

összetehetné a két kezét, hogy veled van, és nem egy fadarabbal (sokan vannak akik olyanok).

ha nekem ezt mondaná, azt mondanám "nem csinálok semmit?" "akkor nem is fogok" és egy menet erejéig megmutatnám neki, hogy milyen az ha semmit nem csinál egy nő az ágyban.

felnyílna a szeme. (első vagyok)

2009. jún. 3. 19:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogy mit csinalnek..Szerintem egy kapcsolatban nem az a lenyeg, hogy a sex jol mukodjon, tehat valoszinuleg leulnek vele elbeszelgetni akkor most miert is vagyunk egyut? Azert hogy az agyban jol mozogjak? Persze minden kapcsolatban fontos, hogy jol mukodjon a sexualis elet, de ezt sok gyakorlassal es turelemmel tudjak elerni a parok egymassal ha meg nem ismerik egymast, vagy ha az illeto feleknek nem is volt meg sexualis kapcsolata!
2009. jún. 3. 20:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszokat:)
2009. jún. 4. 13:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!