Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon normális, hogy 22 éves létemre, csak havonta egyszer fekszek le a párommal? És nem azért mert ő nem akar, hanem azért, mert én nem igénylem többször! Olyan rosszul érzem magam e miatt! Ez beteges?
Nem beteges, csak nekem kicsit fura...
És a párod nem is szeretné többször?
5 éve vagyunk együtt a párommal és már akkor elvonási tüneteink vannak, ha két napig nincs szex...
23/L
Gondolom fiú vagy, igaz?
Hidd el, sok lány örülne egy olyan srácnak, akinek nem folyton a szexen jár az esze.
De hát sokan vagyunk sokfélék, amint kiderült az 1. válaszolónál is. :)
ismerős:-)
4 éve vagyok együtt a vőlegényemmel,az elején nem tudott levakarni magáról,folyton akartam,a napi 5 sem volt ritka akkoriban,most olyan 3-4 naponta van igényem rá,ö pedig most akarja igazán:-)
Akkor szerintem valami drasztikus megoldás kell. Nem tudom, a párod meddig bírná ki szex nélkül, de lehet, hogy egy hosszabb szünetet kellene tartanotok, hogy benned újra feléledjen a vágy... nem?
Amúgy meg tényleg meglepő, hogy lány vagy... :D de akkor már értem is, mert a nőknek szerintem alapból kevesebb az igényük. Nem?
Csak mert én is lány vagyok. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!