Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon normális, hogy 22 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon normális, hogy 22 éves létemre, csak havonta egyszer fekszek le a párommal? És nem azért mert ő nem akar, hanem azért, mert én nem igénylem többször! Olyan rosszul érzem magam e miatt! Ez beteges?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 14:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem beteges, csak nekem kicsit fura...

És a párod nem is szeretné többször?

5 éve vagyunk együtt a párommal és már akkor elvonási tüneteink vannak, ha két napig nincs szex...

23/L

2009. jún. 3. 14:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom fiú vagy, igaz?

Hidd el, sok lány örülne egy olyan srácnak, akinek nem folyton a szexen jár az esze.

De hát sokan vagyunk sokfélék, amint kiderült az 1. válaszolónál is. :)

2009. jún. 3. 14:44
 3/9 A kérdező kommentje:
DE!! ő akarja mindig,bármikor lehetne vele,készen áll mindig :D az a legnaygobb gond,hogy én ˇszexőrültˇ voltam még pár évvel ezelőtt, és nem értem mi az oka annak, hogy nem kívánom a szexet....
2009. jún. 3. 14:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Háááttt hoppá lány vagyok!!!!!
2009. jún. 3. 14:46
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

ismerős:-)

4 éve vagyok együtt a vőlegényemmel,az elején nem tudott levakarni magáról,folyton akartam,a napi 5 sem volt ritka akkoriban,most olyan 3-4 naponta van igényem rá,ö pedig most akarja igazán:-)

2009. jún. 3. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:
ha tényleg "szexőrült" voltál ,és ki is élted magad, akkor kicsit szerintem kiégétél szexuális téren...
2009. jún. 3. 14:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Úgy voltam szexőrült, hogy naponta többször, sokáig, nem ugy hogy össze vissza mindenkivel,hanem a barátommal. már három éve együtt vagyunk, és félek, hogy ellaposodik emiatt a kapcsolatunk.
2009. jún. 3. 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szerintem valami drasztikus megoldás kell. Nem tudom, a párod meddig bírná ki szex nélkül, de lehet, hogy egy hosszabb szünetet kellene tartanotok, hogy benned újra feléledjen a vágy... nem?

Amúgy meg tényleg meglepő, hogy lány vagy... :D de akkor már értem is, mert a nőknek szerintem alapból kevesebb az igényük. Nem?

Csak mert én is lány vagyok. :D

2009. jún. 3. 15:01
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
Ugyanebben a szituációban vagyok én is. Lány vagyok, 23 éves, és nem igénylem a szexet. Nálunk már odáig fajult a helyzet, hogy esténként párom megiszik 3-4 sört + 2-3 felest a haverjaival, hogy nem kívánja ő se. Így azt mondja nem áll fel neki. És hidd el nem jó így. Nem akar megcsalni, de szerintem előbb utóbb az sem kerülhető el. Nálunk nehezíti a dolgot az is, hogy babát szeretnénk.
2009. jún. 3. 15:04

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!