Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meddig tart egy jó szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tart egy jó szex?

Figyelt kérdés
Mármint..úgy értem h jólvan h elkezdted,de mikor hagyod abba??
2009. jún. 3. 14:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
általábban akkor ha mind a ketten nagyon elfáradtatok szal kb 4 óra 3
2009. jún. 3. 14:18
 2/15 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon változó, és ilyen időintervallum nincs...

Mindenkinek mások a szexuális igényei. Átlagban a fél óra-óra a jónak mondható, de van akinek 10 perc is elég, van meg akinek egy éjszaka is kevés.

-ReapeR-23/F

2009. jún. 3. 14:20
 3/15 anonim ***** válasza:
84%

Mi a jó szex?

Szerintem nagyon jó lehet egy 3 perces "egymásnak esés" is, többszörös orgazmussal, és jó lehet egy egész éjszakás szeretkezés is.

Jó szex, ami jól esik mindkét félnek, és minden szempontból kielégítő.

2009. jún. 3. 14:23
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
elelvezesig... de most komolyan.... amit elöttem is irtak: az egyik legnagyobb orgazmusom egy mindössze 10 perces, falnak vagos szex volt, viszont nagyon jo tud lenni, egy lassu, akar összesegeben egesz ejszakas, vagy több oras szeretkezes is... mikor, mire van igenye az embernek..
2009. jún. 3. 14:27
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
Természetesen amíg egymásra időt szenteltek. Ez alatt mindent értek, figyelmet, kedvességet, simogatást, orgazmusokat, örömszerzés minden formáját. És nincs időhöz kötve, van mikor rövidebb ideig, van mikor hosszabbig, akár napokig át sem tudtok kibújni az ágyból és folyton újra kezditek. ÉS igazán jó partnerek azok, akik bírják szuflával is.
2009. jún. 3. 14:29
 6/15 anonim ***** válasza:
5%
SEX!Addig amíg jól esik,de vigyázzatok azzal hogy a túl sok sex sem jó fejfájás és hányinger követi.Innen csak tudjátok h hol a határ.Egyszer próbáljátok meg kimerülésig csinálni,és kiderül meddig jó:)
2009. jún. 3. 16:13
 7/15 A kérdező kommentje:
Nos,én olyasfajta választ vártam mint a 4.dik író,de a többieknek is köszönöm a választ :)
2009. jún. 4. 13:23
 8/15 anonim ***** válasza:
20%

Medig? adig.

h a fü h a v s csin.

remélem érthető választ adtam.

2009. júl. 18. 09:57
 9/15 anonim ***** válasza:

hát én egyáltalán nem vagyok és nem is voltam híve a négy órás nyúzásoknak,,,,jajj anyám :D egy igazán mindent bele szex MAXIMUM 30 perc legyen, de inkább 15 perc, azalatt minden lehet amit csak szeret az ember, az előjáték persze más téma, az eltarthat tovább, no de az még nem aktus :) kis nyili-nyali meg ilysemik:)

27/N

2009. júl. 18. 12:11
 10/15 anonim ***** válasza:
5%
Amikor a srác elélvezik, nem?
2009. júl. 18. 13:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!