Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Be tudtok-e számolni a hármas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be tudtok-e számolni a hármas szex-szel kapocsolatban személyes élményről is?

Figyelt kérdés

Ez a lehető legintimebb téma, amit itt fel lehet tenni. De ugye durva megjegyzések nélkül és kultúráltan is lehet rá válaszolni?

Tulajdonképpen az érdekel, hogy - bár név és cím nélkül - az emberek vállalni merik-e ezt.

Elsősorban házaspár-másik férfi összeállításra gondolok, és elsősorban a férj(ek) szemszögéből. Ki volt ott a kezdeményező?

2009. jún. 3. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem undorító. Nekem van szerelmem és abban biztos vagyok, hogy csak addig akarok vele lenni, amíg mindkettőnk igényeit ki tudjuk elégíteni. Remélem, hogy ez örökké tart.

Egyébként is féltékeny vagyok, nemhogy végignézzem, hogy a párom mással csókolózzon. Még belegondolni sem tudok.

2009. jún. 3. 12:46
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Persze. Én próbáltam többször is, két lány és egy fiú felállásban, vagy négyesben (2 fiú - 2 lány) illetve én és három fiú. De én úgy gondolom, nem volt rossz, de van egy tanulsága, csak azokkal jó az ilyesmi, akik beleadnak mindent, tehát nem csak a saját kielégülésükre csinálják. Mert úgy az igazi. És hát amit adsz, azt szeretnéd is visszakapni, ez sajnos nem mindig volt így. És akkor igazán jó még, ha keveredés van, mindenki mindenkivel azt tesz, ami neki és a másikaknak jó, tehát tabuk nélkül. Persze előzetesen meg kell mindent beszélni.
2009. jún. 3. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
hat ha ilyen ajanlatot kapnek a paromtol mehetne tolem le is, fel is...
2009. jún. 3. 13:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Csibéim! Tiszteleben tartom a véleményeteket, de nem az elutasításra és az undorra kérdeztem, hanem arra, hogy ilyesmi a valóságban is létezi-e vagy csak az ilyen Internetes oldalakon - kvázi virtuálisan -, csámcsogás formájában.
2009. jún. 3. 13:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Pontosan a házaspár-jóbarát felállásban.

- Voltam úgyis, hogy csatlakoztam egy házapárhoz. Ott a férj volt a kezdeményező. A feleség számára annyi "könnyebség volt", hogy kettőnknek - még lánykorában már volt szexuális kapcsolatunk (Az, akkor buta - nem szexuális - félreértések miattmiatt megszakadt.)

- Volt olyan esetem is, hogy én voltam a férj. Azt a feleségem kezdeményezte.

Részleteket inkább magán e-mail-ben, ha úgy gondolod.

Azért ajánlom fel, mert merem vállalni, de nem akarom a kedves olvasókat megbotránkoztatni.

2009. jún. 5. 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Mi elég sokszor hármasoztunk párommal, egyzser négyeseztünk is. Utóbbi annyira nem volt jó, mert a párok el voltak különülve, és nem volt interakció.

Furcsa, hogy a legtöbb embernek ez tabu, nekünk az összes barátunk tudja, hogy szoktunk néha hármasozni, és simán lehet róla beszélni.

2009. nov. 1. 11:56
 7/9 anonim ***** válasza:
10%
Ez nem tabu hanem szodoma meg gomorra
2009. nov. 1. 13:56
 8/9 anonim ***** válasza:
79%
Én is kíváncsi lennék a személyes tapasztalatokra! Én nem találok ebben semmi rosszat, párommal szoktunk róla beszélni, hogy izgatja a fantáziánkat. Szóval jöhetnénnek még személyes tapasztalatok!
2009. nov. 1. 17:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Jómagam is belekóstoltam ilyesmibe, éppen a feleség -másik férfi - férj összeállításban, mint férj. Szívesen megosztanám a tapasztalataimat, élményeimet, érzéseimet bárkivel, e Fórumon kívül, e-mail-ben, természetesen a valóságos személyazonosságunk titokban tartásával.
2010. jan. 11. 09:53

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!