Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Történt már veletek olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek olyan, esetleg ismertek olyat, akivel megtörtént, hogy kikezdett vele a nőgyógyásza? Hogy reagálnátok rá? Vagy ez olyan dolog, hogy mindenkinél bepróbalkoznak, vagy bejön, vagy nem alapon?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 11:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy próbálkoznak be mindenkinél! Ugye ezt magad sem gondoltad komolyan? Már ezerszer voltam nőgyógyásznál, de eddig szerencsére nem volt részem ilyen aberrált ember vizsgálatában. Hát nem kívánnám senkinek, az biztos! Engem biztosan nagyon megviselne lelkileg...
2009. jún. 3. 11:44
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, látom, hogy kicsit félreérthető lett a vége, természetesen nem általánosítani akarok, és magam is tudom, hogy nem próbálkoznak be mindenkinél, de nyílván nem én vagyok a világon az első, érdekelne, hogy ki hogy kezelte...
2009. jún. 3. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan dokit váltanék, egyszerűen félnék hozzájárni. Az orvos-beteg kapcsolat bizalmon alapul. Más persze, ha esetleg Neked is tetszik és mindketten függetlenek vagytok...De azért akkor sem hiszem, hogy mondjuk egy rendelésen kellene kibuknia a dolognak...az is más ha meghív kávézni vagy vmi....
2009. jún. 3. 12:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért nálad bepróbálkozott? Én nem szállnék nyíltan szembe vele, hanem nyilvánosan,pl fórumokon leírnám nevesítve h mit csinált - Majd ha jól megcsappan a pácienseinek a száma, biztos észbe kap.
2010. febr. 13. 22:07

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!