Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon béna vagyok? Van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon béna vagyok? Van 1pasi, néha lefekszünk. De mindig csak annyi van, h szopom öt, aztán megdug. Én csak fekszem. De nem tudom, h mit kellene csinálni.

Figyelt kérdés
Azt mondja,h jó velem,de csak hazudik,ugye? Ebbe semmi jó nincs. :( Hogy csináljam???
2009. jún. 2. 21:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ő a sz@r, mert nem tud kellőképpen felizgatni. Úgyhogy No para.
2009. jún. 2. 21:37
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
Miért hazudna? Valamilyen szinten természetes, hogy a nő a passzív, befogadó. A lényeg hogy érzelmileg legyél ott! Törődj vele, öleld, csókold... azt azért nem hiszem hogy csak "fekszel" és semmit sem csinálsz... ja, meg próbálj úgy mozogni, fészkalódni, hogy neked jó legyen, azzal neki is jobb... Nyugi, idővel belejöttök :)
2009. jún. 2. 21:40
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Te vagy a hülye, hogy ezt hagyod. Nem hiszem, hogy érdekli milyen neked ebből a leírásból ítélve. Miért csinálod?
2009. jún. 2. 21:40
 4/16 anonim válasza:
100%
Szerintem azert van mert ezen gonolkodsz h mit kelene tegyel.Tedd azt h neked legyen jo es akor jobb lesz mert erzi h fol izgultal es etol minden pasi bevadul.A lenyeg h te jol erezd magad mindig az alenyeg mindenel kapcsolatban.
2009. jún. 2. 21:41
 5/16 A kérdező kommentje:
Szeretem öt,de neki ez csak a szexről szól.:(
2009. jún. 2. 21:43
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

Mit lehet egy ilyen nyomoroncon szeretni, édesem?!

Szedd már össze magad és keress egy FÉRFIT, ne pedig egy kisfiút, aki ezért használ, mert éppen kicsivel jobb neki, mint kiverni...

2009. jún. 2. 21:54
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
NEM te vagy a béna, hanem Ő az önző. Te tényleg nem veszed észre, hogy gumibabának használ? Oké, hogy a nő a "befogadó" fél, de ettől még nem kell passzívnak lenni, és feküdni, mint egy darab fa. NEKI biztosan jó, de a kérdés, hogy NEKED jó-e... Ha pedig ez neki csak a szexről szól, akkor sürgősen hagyd a francba. Ér neked ez annyit, hogy megalázzon, és sárba tiporja az önbecsülésedet?
2009. jún. 2. 22:06
 8/16 tade ***** válasza:
51%
Szerintem egy kicsit azert a te hibad is. Sz.pas utan csak ugy kifekszel, mint egy darab fa,hogy neki jo legyen, vagy ezt o mondja neked, hogy fekudj le es kesz. Mi lenne, ha azt mondanad, ma lovagloni szeretnek, vagy eppen mas pozban? Iranyitsd te ot, es ne hagyd, hogy o iranyitson teged. Azert az eleg gaz egy pasitol is, hogy csak ennyivel beeri, es nem hasznalja a fantaziajat...
2009. jún. 2. 22:38
 9/16 A kérdező kommentje:
De ö akarta,h mást is csináljak,de nem tudom,h mit és hogyan. Béna vagyok! Meg szégyenlös. Félek,h rosszul csinálnám. :(
2009. jún. 2. 22:44
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg próbáljatok meg beszélni egymással, főleg hogy ilyen tapasztalatlanok vagytok! Egyikőtök sem gondolatolvasó!

Egyenlőre még mindig csak arról írsz, hogy a "férfifú" mit szeretne...

Te mit szeretnél, mire vágysz?

2009. jún. 2. 22:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!