Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 16 éves lány,20 éves pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány,20 éves pasi esetén mennyi idő után "esedékes" a szex?

Figyelt kérdés

nagy a szerelem, és én nagyon bírom mindkettőjüket.

VÉLEMÉNYEKET várok.

2009. jún. 2. 21:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mi is pont így voltunk (16-20) és mi 7 hónap után. El se tudtam volna képzelni, hogy 1 hónap után:O 4 hónap után már akartam én is, csak utána még "bénáztunk" kicsit, mert soha nem úgy jött ki a helyzet (tudni kell, hogy csak hétvégén találkoztunk meg szünetekben), de nem is tűnt fel, hogy így elment az idő. És persze 7 hónap alatt tökéletesítettünk minden mást tudásunkat (petting, orál, mi a jó a másiknak stb).

Egy barátnőm annyi idős volt, mint én (16), ők 3 hét után feküdtek le. De ők már évek óta ismerték egymást és nagyon jóban voltak, aztán egyszer csak összejöttek. Szóval ők már megbíztak egymásban meg ismerték egymást eléggé, szóval ez sem mindegy szerintem.

2009. jún. 3. 10:26
 12/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, az értelmeseket tolmácsolom. :)

sajnos ők is csak heti egyszer tudnak talizni, de nagyon szeretik egymást szerintem.

a lány már betöltötte a 16-ot, a fiú meg a 20at. :)

2009. jún. 3. 11:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!