Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A meleg pasik nagy része,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg pasik nagy része, miért csak aktív szerepet vállal?

Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Gondolom azért mert az aktív szerepben lévől el is mennek...

Bár a passzívaknak pedig a prosztatáját izgatják az aktívak..Kérdezz meg egy "Meleg pasit".De gondolom azért mert így a legjobb nekik..

2009. jún. 2. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

mert ők is pasiból vannak, dugni szeretnek.. nem azt ha őket rakják meg..

akik a passzív szerepet szivesen vállalják, azokat hívjuk úgy hogy rosszb**i

a pasik ált. nem azért melegek, hogy egy csajos pasit rakjanak meg/őket tömködjék /mert az már gén hibás xD/, hanem hogy egy olyan pasit, aki pl a nők szemében is nagyon szexi

2009. jún. 2. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:

22:59-es válaszoló! Nagyon jó lenne, ha nem írogatnál hülyeságeket. Mert abszolút nem úgy van, ahogy írtad.

Szerintem, nincs több aktív pasi. Pl. a meleg ismerkedős oldalakon olyan 65-70%-ban passzívok vannak és az aktívok vannak kevesebben. Én legalábbis ezt tapasztaltam.

2009. jún. 2. 23:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Én mindenhol csak azt látom, hogy együtt "sírnak" a passzív srácok és aktívat keresnek szinte mindannyian :)

Szerintem több a passzív. Az okát nem tudom, lehet véletlen is vagy esetleg az aktívak máshol gyűlnek össze :)

2009. júl. 8. 07:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Én bi vok és csak aktív!
2011. jan. 10. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!