Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Féléve vagyok együtt a páromma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féléve vagyok együtt a párommal, és már le is feküdtünk. Most vesztettem el, bár már csináljuk egy ideje. Ez lehet összefüggésben azzal hogy nem tudok elmenni szeretkezés közben? (kieg. )

Figyelt kérdés

Nem azt mondom hogy nem jó érzés viszont nincs meg az ami kellene...Persze örülök annak hogy sikerül kielégítenem őt habár már ideje lenne hogy énis élvezhessem egy kicsit. vagy nem? Nagyon szeretem a barátom félreértés ne essék soha nem hagynám el még akkor se ha soha nem fog tudni elvinni, mert nem ez a legfontosabb... Tapasztaltabb hasonló helyzetet már átélt lányok válaszait várom:)(Főként)

15/L

2009. jún. 2. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Ugyan ebben a cipőben járok:)

Szex közben nemtudok elmenni tehát nincs hüvelyi orgazmusom.De a barátom mindig kielégít, kinyal:)olykor beis segytek neki kézzel meg mutatom neki hogyan jó hogyan élvezetesebb.szex közben ha megkéred arra hogy izgassa a csiklód szerintem nem lesz ellenére.:)tudja a párod hogy nem tudsz elmenni szex közben?

15/L

2009. jún. 2. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
"most vesztettem el, bár már csináljuk egy ideje." ez a mondatot nem értem.
2009. jún. 2. 21:02
 3/5 A kérdező kommentje:
hát nem tudom hogy tudja-e de szerintem azért látja...nehéz róla beszélnem előtte mert nincs nagy neki és szeretném ha neki lenne jó...
2009. jún. 2. 21:03
 4/5 A kérdező kommentje:
2. kommentelő! arra értettem hogy kb 2 hónappal ezelőtt történt és azóta csináljuk
2009. jún. 2. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:

pedig szerintem mond el neki.később még rosszabbul fog neki esni.magyarázd el neki hogy nem ő a hibás és a mérettel sincs baj.egyszerűen ígyvagy összetéve amúgyis gyakorolni kell hogy sikerüljön a hüvelyi orgazmus.kérd meg őt hogy elégítsen ki máshogyan.69es póz az jó neki is;)énis ígyvoltam hogy jaj beszéljek róla?tök ciki neki meg nekem is.megbeszéltük bőgtem egy sort hogy selejtes vagyok azóta happy minden:)én pasim első aktusnál rájött...pedig titkolni akartam.szerencsém hogy rájött mert szoronganék:)szeretném ha megfogadnád a tanácsom és megbeszélnéd vele:)higyj nekem kérlek:)

első válaszoló:)

2009. jún. 2. 21:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!