Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az a problémám h egy sráccal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a problémám h egy sráccal (18) meg volt az első petting és nagyon rossz, mert bűntudatom van (de nagyon jó volt)! Amikor a srácot meglátom vhol akkor a szívem leáll egy pillanatra! Mért van ez? Mért van bűntudatom?

Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:
75%

szerintem nem vagy belé szerelmes ez az egyetlen gond. bármennyire is érzed így (mert azt nem írtad le h milyen viszonyban álltok) de csak azért lehet ez.

ugyan jó volt de mégis valahogyan nem ő az igazi akivel elképzelted ezt a pettinget.

2009. jún. 2. 20:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Elég kevés információt adtál meg.

Nem tudom erre mi az értelmes válasz.

Lehet hogy nem szereted, de lehet, hogy az a gond, hogy eddig 18 éves korodig, senkinek sem adtad oda magad, és csak vártál, és vártál, most meg hirtelen vége lett, és ezért.

Vagy netán vallásosan neveltek? Akkor is lehet, hogy bűnnek tekinted a pettinget.

Sőőőt ... biztos szerintem hogy itt a gond. Bűnként tekinteni a pettingre.

2009. jún. 2. 21:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!