Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti hogy izgatjátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti hogy izgatjátok a barátnőtöket? Nem feltétlenül magára az aktusra gondolok hanem a petting vagy azelőtti részletekre.

Figyelt kérdés

olyan sokat lehet arról hallani hogy ez felizgatna egy pasit?...stb

de ti fiúk mivel mivel éritek el azt hogy a barátnőtök kiéhezetten csillogó szemekkel nézzenek rátok arra várva hogy leteperjétek öket:D

Gondolok itt csókokra különféle helyeken,szavakra mondatokra és érintésekre

1 16 éves lány

2009. jún. 2. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát, jóllehet én nem vagyok fiú, de azért 1-2 dolgot leírok, amitől én felizgulok...

Ha a hátamat, vállamat kezdi csókolgatni, nyaktól lefelé.

Ha csók közben beletúr a hajamba, és közben fogja az arcom a kezével.

Ha végighúzza az ujját a mellkasomon, a nyakamtól egészen a köldökömig, középen, egy csíkban, lassan, érzékien...

De a többit a fantáziádra bízom. :)

2009. jún. 2. 20:22
 2/3 A kérdező kommentje:

:D hát ez télleg izgató

nagyon rendes egy pasid van :)

2009. jún. 2. 20:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Én általában azzal izgatom fel a barátnőmet, hogy először lassan magamhoz húzom, simogatom a hátát, derekát, csípőjét és közben egyre közelebb hajolok hozzá, de nem csókolom meg... mikor már nagyon kívánja és megpróbál hirtelen megcsókolni, olyankor elkapom a fejem és végigcsókolom őt a nyakától egészen a szája széléig, majd mélyen a szemébe nézek és utána hevesen elkezdünk smárolni. Ez mindig jó "bemelegítésnek" nálunk...:);)
2009. jún. 2. 20:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!