Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit szólnátok egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok egy ilyen helyzetben, hogyan intéznétek el a dolgot?

Figyelt kérdés
Egy bizonyos oldalon egy nőt kerestem szexuális céllal - én is nő vagyok - és a párom rájött, aztán ő volt az egyik "nő", akivel randiztam volna. Hát szép kis lebukás volt, de róla tisztelettel beszéltem és nem tagadtam le hogy van nekem,egyébként tudja, hogy ilyen beállítottságom is van.
2009. jún. 2. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg ne bántódj, de én a párod helyében szakítanék veled. Nem azért, mert leszbikus vagy, mert erről nem tehetsz. Hanem azért, mert akkor neked egy heteroszexuális kapcsolatban nem lehet mindig túl jó (vagy nem erre vágysz), nekem pedig elég szar érzés volna, hogy tudom, hogy inkább másra (azonos neműre) vágysz, de "beéred" velem. És igen, én önző is vagyok, nem akarnék osztozkodni mással. :)
2009. jún. 2. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, akkor a párod nem tudta eddig (vagy lehet csak sejtette), hogy biszexuális vagy! De nem írtad, hogy hogy reagált a párod? Kiabált, megsértődött és szakított vagy pedig ejnye-bejnye és kész? Mert ha az utóbbi, akkor javasolhatnád, hogy ha ő is benne van, akkor keressetek egy harmadikat, mert te azt jobban élveznéd (de persze ehhez a párod maximális beleegyezése is kell).
2009. jún. 2. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Most látom, hogy ilyen beállítottságod _IS_ van, ezen átfutottam, bocs. Szóval a leszbikus helyébe képzelj biszexuálist. Igazából itt az is baj, hogy randiztál volna valakivel, vagyis megcsalásra készültél. Ez pedig a nemi irányultságodtól függetlenül nem szép, nem tudom, hogy megbíznék-e így benned...
2009. jún. 2. 21:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!