Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátommal ma együtt voltunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal ma együtt voltunk, de nem sikerült elmennem. Miért? (leírás! )

Figyelt kérdés

Teljesen elengedtem magam, nagyon élveztem, de hiába nyalt + ujjazott 20 percig, nem sikerült orgazmushoz jutnom. Imádjuk egymást a barátommal, de ez miatt nagyon letört lett, hiába vigasztaltam hogy élveztem. Mi lehetett a probléma? Hogy oldjuk ezt meg?

17/L

2009. jún. 2. 18:46
 1/8 A kérdező kommentje:
A csiklómra is nagyon odafigyelt, nyalogatta szívogatta óvatosan - durvábban, amit nagyon élveztem, de mégsem sikerült elmennem.
2009. jún. 2. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen van, ez bárkivel megesik, nincs mindenkinek minden alkalommal orgazmusa, hiába élvezi a szexet. Ezt természetes reakciója a női testnek.
2009. jún. 2. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen. És még hányszor lesz... Nincs ebben semmi különös, mondd meg a barátodnak. Van, aki egész életében se megy el egyszer se. na az tényleg sz@r lehet...
2009. jún. 2. 18:54
 4/8 A kérdező kommentje:
De még soha nem volt orgazmusom az előző barátommal sem, még jóval régebben. Csak akkor, ha magamnak csinálom.
2009. jún. 2. 18:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Túlságosan rágörcsölsz, hiába mondod, hogy nem. Benned van az, hogy senkivel sem sikerült még, a barátod mennyire próbálkozik, muszáj lesz elmenned, mert szomorú lesz. Ülj le a barátoddal, magyarázd el neki, hogy ilyen a női test, van akinek meg különösen nehezen jön össze az orgazmus, te is ide tartozol. Legyen türelmes és ne az orgazmust hajszoljátok, csak simán élvezzétek a dolgokat. Ő pedig ne legyen szomorú, mert ezzel csak fokozza a görcsöket benned. Türelem, élvezet, gyakorlás. Ez a kulcsa.

(Nekem több, mint félév után volt először a barátommal orgazmusom, az is kézzel történő csikló izgatáskor, orál közben még sokáig nem.)

2009. jún. 2. 19:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is hihetetlenül élvezem amikor csinálja (és milyen finoman-figyelmesen-pont.ott-pont.úgy-pont.jól, mhmmm...!!), mégsem tud orgazmusom lenni anélkül, hogy én ne "segítenék be". Lehet, hogy túl erős a megszokás, hiába érzem magam a föld fölött az érintésétől, a nyelvétől, attól, ahogy rám néz közben, hiába vagyok tőle boldog és felszabadult, az "ismerős" koreográfia nélkül nem tudok elmenni.

Nemtudom, talán próbáljátok meg úgy, hogy segítesz neki befejezni. :)

17/L

2009. jún. 2. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Először is: Tiszteletre méltó nő vagy, mert megmondtad az igazat a barátodnak és nem hazudtál a szemébe...(sokan azt mondták volna hogy elmentek csak azért hogy ne sértsék meg a párjukat----de mint mindenhol: TISZTELET A KIVÉTELNEK)

amugy sztem is az lehet a baj hogy egy kicsit görcsöltél...

2009. jún. 2. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:
A türelem rózsát terem. Nekem pl. eszembe se jutott, hogy az első jó lesz, vagy az elsők. Bele kell rázódni, ismerkedni egymás testével, gyakorolni, és a kitartó munka meghozza gyümölcsét, emiatt ne légy elkeseredve
2009. jún. 2. 21:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!