Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kezdem unni a párommal az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdem unni a párommal az együttléteket. Mivel dobhatnám fel?

Figyelt kérdés

éve slány vagyok, párom 19! szerelmesek vagyunk egymásba nagyon, viszont kezdenek unalmas lenni az együttlétek, ez alatt azt értem, hogy pl:

- akárhányszor találkozunk avgy nála vagy nálam mindig ugyanaz történik...

- először is átjön, eszünk, szexelünk, alszunk és kb ennyi... Mindig ugyanaz... a 8 hónap alatt alig mentünk valahova, habár remélem mostmár többet megyünk hiszen itt a nyár /nyáriszünet!

-a szexuális életünk viszont szerintem megfelelő! Nagyon szexmániásak avgyunk, igen gyakran kivánjuk meg egymást... és ilyenkor egy hatalmasat szeretkezünk, tehát ezzel nincs nagyon baj, de pl: mindig ugyanabban a pózban csináljuk és ez is már kezzd unalmas lenni, ugyhogy holnap találkozunk kitalálok valami mást:)

De légyszi segitsetek hogy mivel dogbatám fel a kapcsolatunkat mert nem szeretném ha teljes megunás lenne a vége...! köszönöm a segitséget mindenkitől aki ir!

2009. jún. 2. 18:22
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsi lemaradt! 17 éves lány vagyok..
2009. jún. 2. 18:22
 2/6 anonim válasza:
Pezsgő, eper, tejszínhab! Rezgőgyűrű!
2009. jún. 2. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Magad is leírtad. Menni valahová jó ötlet. De a legjobb sztem az, ha megbeszélitek a nap dolgait, véleményt cseréltek dolgokról, stb. Mi ha akarnánk se tudnánk menni sehova, mert van egy csomó kisgyerekünk, de mégsem unjuk maz együttléteket, mert rengeteget BESZÉLGETÜNK. Nektek is ezt ajánlom.
2009. jún. 2. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ha annyira szexmániásak vagytok, akkor biztosan mindkettőtök benne van új dolgok, pózok kipróbálásában. Ha mondjuk mindig misszionárius pózban csináljátok, akkor most legyen lovagló. Ha mindig lovagló, akkor mondjuk oldalról, hátulról... Nagyon sokféle póz van, érdemes próbálgatni. Tarts neki egy sztriptízt, az írtóra fel fog izgatni mindkettőtöket! Fürödjetek együtt gyertyafényben! Próbáljatok ki új helyeket a lakásban, vagy esetleg a szobán belül, pl. ha mindig az ágyban csináljátok, akkor legközelebb lent a szőnyegen, a fotelban, eszegessetek le magatokról jégkrémet... Szóval, én azt mondom, kellő fantázia kell csak hozzá!
2009. jún. 2. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Jól mondod, hamarosan itt a nyári szünet :) Beszéltél már erről a pároddal? Mindenekelőtt vele kéne leülnöd beszélgetni erről, hogy ezeretnéd, ha feldobnátok az együtt töltött időt programokkal, vagy bármivel. Lehet, hogy rögtön lesz is valami ötlete :)

Kezdetnek mondjuk elmehetnétek sétálni valamerre, megnézhetnétek közösen egy filmet dvd-n, ha van rá pénzetek, akkor moziban, színház, elmehetnétek valamilyen kiállításra is, stb. Beszélj vele erről mindenképp, szerintem közösen hamar találtok majd valami jó programot :)

2009. jún. 2. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:
szerepjátééék :) vagy a spontán jött szex,más helyen ami nincs betervezve. vagy menjetek el hétvvégére valami szállodába pasnzióba, a hely változástól is kicsit más. Máspózok szintén, vagy pedig ne szexeljetek olyan sokat "jóból is megárt a sok" neki lesz unalmas egy idő után. menjetek moziba, sétálni vidámparkba vagy akárhova csak ne üljetek már otthon!!:)
2009. jún. 7. 22:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!