Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orgazmus volt, amit éreztem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orgazmus volt, amit éreztem?

Figyelt kérdés
Tegnap lefeküdtem a barátommal és pettingelés közben fura érzés töltött el. Olyan volt, mintha zsibbadna mindenem. Az ujjaim is teljesen meg voltak merevedve. Eddig még soha nem éreztem ilyet. Ez orgazmus volt?
2009. jún. 2. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Előfordulhat! :)
2009. jún. 2. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha jó érzés volt akkor valószínű hogy az volt,bár én leginkább a pisilés érzéséhez tudnám hasonlítani.Lehet hülyén hangzik de tényleg!
2009. jún. 2. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért hasonlítják a pisiléshez, én semmi pisilésszerűt nem találok benne. Az ujjaimban sem figyeltem meg merevséget, és zsibbadni sem szoktam. Az orgazmus elég könnyen felismerhető, katarktikus, minden elsöprő kéj érzet, mely a nemi szervből sugárzik. Nem maszturbáltál még?
2009. jún. 2. 18:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, legfeljebb egy kicsit felfokozott izgalmi állapot. Ha orgazmust élsz át akkor érzed, hogy ez az. Nem gondolsz semmire, elveszted az önkontrollt magad felett stb.
2009. jún. 2. 18:12
 5/8 anonim válasza:
Ja nálam is volt ilyen!!!
2009. jún. 2. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:

akkor én még sosem éltem át orgazmust:S

a zuhanyrózsás vagy saját ujjammal elért csiklói "orgazmus" engem nem emel a felhőkbe

kb 10 percig csinálom aztán 2 mp ig tart az érzés aztán semmi. . .:(

2009. jún. 2. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Esete válogatja, akár lehetett is, de arról azért tudnál :)

Nekem az egyik expasimmal volt olyan orgazmusom, hogy totál lezsibbadtam pár percre, mintha megbénultam volna. Meg is ilyedtem picit. Na de az tutti, hogy orgazmus volt! :) mintha megsemmisültél volna és csak úgy lüktet benned és mozdulni sem tudsz...

2009. jún. 2. 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak orgazmushoz közeli állapot volt, ott kikapcsolsz, teljesen magával ragad, és isteni kéjes remegős érzés kap el, felszabadulsz és annyira önkívületi állapotba kerülsz, hogy majd elájulsz, vagy épp el is ájulsz.
2009. jún. 2. 18:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!