Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyhogy nem akarja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy nem akarja?

Figyelt kérdés
2 hónapja járunk a barátommal, még csak petting volt, nem szexeltünk. Van amikor úgy válunk el, hogy eléggé felizgatom, és mondta, hogy mit fog majd így otthon csinálni, hogy fogja kibírni? És hogy én hogy szoktam kibírni? Mondtam neki (persze kedvesen), hogy van 2 keze, sok mindenre lehet azt használni.. én is szoktam. És erre mondta, hogy az ő nem szereti csinálni... 27 éves férfi, hogy hogy nem szeret maszturbálni? Vagy már "kinőtt" abból a korból?
2009. jún. 2. 18:02
 1/6 A kérdező kommentje:
vagy csak hazudik, hogy nem csinálja?:P tudtommal őszinte.
2009. jún. 2. 18:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem azt akarta kifejezni, hogy már inkább veled szeretné csinálni, mint otthon, saját magának! :)

Amúgy olyan nincs, hogy egy pasi ne szeretne maszturbálni, max. akik partnerkapcsolatban élnek és rendszeresen szeretkeznek, azok ritkábban csinálják, mivel nincsenek rászorulva!

2009. jún. 2. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Aki már kipróbálta a szexet az tudja hogy amit magadba csinálsz azt össze se lehet hasonlítani azzal amit mással csinálsz.Miért nem fekszel le vele?Már nem olyan fiatal fiú,nehogy máshoz menjen a szexért mert megunja hogy tőled nem kapja meg.Ha szeret is,a férfiak többsége érzelmek nélkül is meg akarja kapni amit akar,ha nem a barátnőtől akkor mástól.Főleg ha hozzáis volt szokva az előző kapcsolatában.
2009. jún. 2. 18:16
 4/6 A kérdező kommentje:
jóval fiatalabb vagyok nála, még nem akarom elkapkodni (az igazi) elsőt. de már tervezem, mert szeretem nagyon:)
2009. jún. 2. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:

27 évesen egy pasi már tényleg nem szeret maszturbálni, főleg ha van barátnője! Egyrészt mert pontosan tudja, hogy az nem ugyanaz, másrészt mert már gáznak tartja ha rákényszerül. Ha nagyon muszáj persze megteszi, mert kell az :), de ez már nem ugyanaz mint 17 évesen! Igen, már rég "kinőtt" abból a korból!

Ne haragudj meg érte, de az meg kimondott disznóság, ha felizgatod és úgy hagyod ott. Ez olyan "szűzq.vás" magamat kéretős dolog, és csak a nagyon fiatal lányok sajátja. Nem tudom hány éves vagy, de legalább annyit tegyél meg, ha már felizgatod, hogy el is juttatod a csúcsra, kézzel vagy szájjal mindegy, de ha sokáig ezt játszod vele, nem maszturbálni fog, hanem másik lányt keres magának!

2009. jún. 2. 18:43
 6/6 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a válaszokat, megfogadom:)
2009. jún. 2. 18:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!