Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet, hogy kicsit idióta a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy kicsit idióta a kérdésem. A férfiaknál mindig együtt jár a kielégülés az ondóval?

Figyelt kérdés

Mármint az a kérdésem, hogy az ondó kilövellése az minden esetben együtt jár az orgazmussal, vagy lehet orgazmusuk anélkül is? Illetve ha van magömlés, az biztos, hogy az orgazmus jele?

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy "hülye vagy", vagy "igen, miért, mit gondoltál", hanem hogy vannak -e különleges esetek, mikor ez a kettő nem jelentkezik egyszerre? (Pl. valami egészségügyi dolgok miatt, vagy valami fejlődési rendellenesség, vagy idegesség, vagy akármi más okból.)

2009. jún. 2. 14:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag vissza lehet tartani az ejakuációt, és akkor többször el lehet élvezni. Van rá egy spéci technika. Én is próbáltam már, de sosem sikerült. (Még):)
2009. jún. 2. 14:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőm párja idegösszeomlás után gyógyszereket szedett hónapokig, ő akkor ment el úgy, hogy nem jött neki semmi. Más esetről nem tudok, de lehet hogy van ilyen
2009. jún. 2. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy ha a prosztatát masszírozzák, akkor ejakuláció nélkül is el lehet élvezni.
2009. jún. 2. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én képes vagyok rá,hogy nem jön ki semmi,csak akkor nem annyira jó,mert vissza kell tartani:(
2009. jún. 2. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, hogy ejakuláció nélküli orgazmus és orgazmus nélküli ejakuláció, de elég ritka, inkább valami pszichés, vagy mechanikus oka szokott lenni.
2009. jún. 2. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én képes vagyok rá,hogy nem jön ki semmi. Úgy is elmegyek,csak akkor nem annyira jó,mert vissza kell tartani:(
2009. jún. 2. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor sikerült így, amíg barátnőm lovaglás után pont akkor szállt le rólam, amikor elmentem. Így az orgazmusom elég rövidre sikerült, viszont ondó nem jött ki, és két perc múlva lehetett folytatni =)
2009. jún. 2. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!