Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Mennyire feszélyez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire feszélyez titeket a szerszám mérete?

Figyelt kérdés
Szoktatok-e parázni,hogy majd a lánynak nem tetszik, esetleg kicsinek tartja? Nektek egyáltalán mi számít kicsinek?
2009. jún. 2. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én attól parázok, hogy nagynak tartja.

Egyszer volt egy csaj, aki legalább poénra vette, letolta a gatyám és rákérdezett, jéé, ilyen van fehérben is? :)

2009. jún. 2. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem feszélyez a mérete, biztos hogy nem tartja kicsinek mert kicsit nagyobb is mint az átlagos méret és nem hiszem hogy olyan sok péniszt látott volna eddig...(az a csaj akire gondolok...). Engem inkább az feszélyez hogy a formájával lesz gondja vagy azt mondja hogy furcsa:D
2009. jún. 2. 13:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem feszélyez engem sem. Barátnőmet ki tudom elégíteni vele és ez a lényeg :) nem méregetem és hasonlítgatom :) minek azt :D
2009. jún. 2. 13:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Az enyém kicsi, a párom tapasztalt (mármint sok férfival volt dolga szexuálisan előttem), mégsem okoz nekünk gondot.

Változatossággal, kreativitással, technikával (nem a műpéniszre gondolok) ;o) sok behozható az ilyen hátrányból.

2009. jún. 2. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:
félni ugyan nem félek, de az első pár aktusnál vigyázok, nehogy fájjon a csajnak, mert volt már ilyen tapasztalat, hogy a formája vagy a hossza miatt túl mélyre ment. de általában nem szokott baj lenni :D
2009. jún. 2. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem feszéjez a méretem,megkérdeztem sok nőt ,hogy mekkora az ideális és nekem akkora.
2009. jún. 2. 14:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem!Legalább is 17 centivel....
2009. jún. 18. 17:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!