Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Ti szoktátok izgatni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti szoktátok izgatni párotok végbélniylását? Srácok! Ti mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
Állítólag nagyon izgató tud lenni egy pasinak, ha akkörül, vagy akár benyúlva is ingerlik neki. Mit gondoltok erről? Srácok, ti élvezitek ezt? Nem érdekel semmilyen homoszexuális megnyilvánulás, hogy a melegek csinláják ezt, meg hogy neked undorító. Akkor válaszolj, ha van róla tapasztalatod, esetleg kipróbálnád. Köszi.
2009. jún. 2. 10:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok, és nemrég a pasim a nyelvével izgatta a végbélnyílásomat... Nagyon élveztem, szerintem neki is ugyanilyen jó lenne, ha én csinálnám.

Szeretném kipróbálni, csak még ki kellene derítenem, hogy szeretné-e.

22/L

2009. jún. 2. 10:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Én pont ugyanígy vagyok ahogy az első válaszoló! :)

22/L

2009. jún. 2. 11:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy ez teljesen idetartozik: nekem a barátnőm szokta karmolászni a hátsóm és állati izgató. Én kipróbálnám milyen egy prosztatamasszázs :D
2009. jún. 2. 11:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Magam részéről csak annyit, hogy ha orális szex közben a párom becsusszantja az ujját hát én pillanatok alatt akkorát...:) szóval nekem jó, persze csak akkor ha tiszták vagyunk és nem durván csinálja pl. fürdőkádban. hozzáteszem nem vagyok sem biszex, sem homo és nem is vágyom ugyanerre fiútól, de a párommal van ennek valami nagyon bizalmas jellege ami tán még közelebb is hoz.

Ő meg nagyon élvezi, hogy miket tud elérni...:)

Azt gondolom, hogy annak aki engedte kipróbálni annak nincsenek ezzel problémái, de biztos vannak olyan fiúk akik a meleg para miatt elutasítják és begörcsölnek a gondolattól. ha ilyet tapasztalnál ne erőltesd és tartsd tiszteletben!

2009. jún. 2. 11:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ujjal még nem nyultam a párom fenekébe mert azt nem hagyta... de nyelvem izgattam! és nagyon élvezte, csináltuk már párszor persze nem mindennapos.

19L

2009. jún. 2. 12:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, az én Kedvesem még azon is meglepődött, mikor a mellét puszilgattam, úgyhogy a mellbimbójához már nem is mertem közelíteni, pedig azt hallottam, hogy a fiúk is szeretik...

Ennél fogva a fenekes dolgot ki se próbálnám... Azt is tudom, hogyan vélekedik az anális szexről... Szóval lehet, hogy ő (mi) kivétel(ek vagyunk).

De tényleg akkor tudod a legjobban kideríteni, ha orálisan elégíted ki. 23/l

2009. jún. 2. 12:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nyitott vagyok rá,a barátnőim nem :(
2009. jún. 2. 15:08
 8/9 anonim ***** válasza:

12:14 Igen, vannak ilyen pasik, nem engedik, hogy a nyakukat csókolgasd, vagy a mellkasukat, az ő fenekük Tabu... De közben a nagy részük hetente legalább egyszer rákérdez, hogy mehet-e popóba...

Masszíroznék is (de ezt ne vegyétek ajánlatnak) :))

Első voltam

2009. jún. 2. 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Kitudja lehet hogy jó érzés (F.
2009. jún. 2. 22:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!