Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, milyen a szex egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen a szex egy idősebb érett férfival? És fiúk nektek egy idősebb nővel?

Figyelt kérdés
Olyanok írjanak inkább akik maguk is már 30 körüliek.
2009. jún. 2. 08:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Én 26 vagyok, fiú, viszont 5 évvel ezelőtt egy éven át voltam egy nálam 16 évvel idősebb nővel, és isteni volt minden szempontból, egyszerűen fantasztikus, csak szuperlatívuszokban tudom jellemezni. Páratlan élmény, és sokat is lehetett tanulni belőle.
2009. jún. 2. 09:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Én voltam egy 26 évvel idősebb férfival, nagyon jó élmény volt
2009. jún. 2. 09:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 40 vagyok, feleségem 50. De olyan a feleség, mintha nálam 10-zel fiatalabb lenne.
2009. jún. 2. 09:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és 30 éves, a pasi 47. Vele nem jó, mert türelmetlen, kapkod, nem gyengéd...
2009. jún. 2. 11:23
 5/8 anonim ***** válasza:
11:23. akkor minek vagy vele?
2009. jún. 2. 17:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 26 éves lány vagyok és jelenleg van kapcsolatom egy 40 éves férfival.Nagyon jó vele a szex mert szeretjük egymást!Ódaadó nagyon minden gondolatomat lesi mivel úgy gondolja nem minden ennyi idős férfinak adatik meg a lehetőség hogy fiatal barátnője legyen.én is szeretem őt és mindent megteszek neki.De szerintem csak a személyes tapasztalat ad erre pontos választ neked,Nekem bejött az idősebb férfi.
2009. jún. 3. 22:05
 7/8 anonim válasza:
Lány vagyok 19 éves, kapcsolatom van egy 27 évessel, és sokkal jobban érzem magam vele mint a korombelivel, a szexben kellemesen csalódtunk, emberemre találtam nagyon jó!! Most vagyunk 8 hónaposak minden jól megy, nem is kell más!
2009. aug. 3. 13:36
 8/8 anonim válasza:
Szerintem fantasztikus! Én 27 múltam,a pasi 54. Mindkettőnknek van párkapcsolata, nem tervezünk közösen semmit. Az ágyban figyelmes, ő írányít, sokkal jobb vele, mint bármelyik fiatalabb férfival. Az első szeretkezésünk a legemlékezetesebb,teljesen váratlanul történt. Már régóta vonzódtunk egymáshoz, szép lassan alakult ki minden. Nem bánom, hogy megtörtént. Nem kell, hogy ajándékokat vegyen, mert az ágyban mindent megad, amit csak egy nő kívánhat...
2009. aug. 27. 16:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!