Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik az, hogy ha gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az, hogy ha gumi nélkül szeretkezünk (szedek tablettát), akkor kifolyik belőlem az sperma? És már nem fehér színű hanem mondjuk barna? (1-2 nap után)

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

ezt most nem teljesen értem...minek tartod bent 1-2 napig?!

20/L

2009. jún. 1. 23:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Miért mit kéne csinálnom vele?

Kimosni? Lehet azt kéne, de erre még nem gondoltam.

2009. jún. 1. 23:02
 3/8 anonim válasza:
100%
Nem kell kimosni, kifolyik.
2009. jún. 1. 23:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

azért nem értettem, mert számomra egyértelmű hogy az onnan kifolyik, és nem kell neki 1-2 nap...

20/L

2009. jún. 1. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
hogyne létezne. Mi mást tehetne, felszívódik? Ráadásul nem hiszem hogy 1-2 napot várat magára aztán kifolyik. Az nem sperma...
2009. jún. 1. 23:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A barna folyás az nem sperma, az nem marad bent 1-2 napig.
2009. jún. 1. 23:54
 7/8 anonim válasza:
100%
Ami nem szívódik fel, az még aznap kifolyik! Szerintem se sperma! Szerintem menj el nőgyógyászhoz, lehet valami fertőzésed van! (ne ijedj meg, lehet hüvelygyulladás vagy fefázás is)!
2009. jún. 1. 23:55
 8/8 tade ***** válasza:
100%
Nem. Nem letezik. En is tabit szedek, es a parom is mindig belem megy el. De en akar ulok, fekszek vagy felallok utanna, azonnal kifolyik... Szoval lehet neked eppen vagy barna folyasod van, vagy mensi elott allsz...
2009. jún. 2. 00:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!