Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha két fiú egy szobába kiveri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két fiú egy szobába kiveri attól még nem melegek ugye?

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
37%

de már mind2-en menthetetlenek vagytok... innentől dúl a love, és kezdj gyűjtögetni, mert barátom 9 hónap múlva nehezebben fog menni...

ezt a kérdést már feltették, és akkor is kiosztás volt -.-"

2009. jún. 1. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Ha mindketten maguknak, akkor tuti nem.
2009. jún. 1. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt soha nem tudom megérteni...hogy juthat eszébe két fiúnak, hogy egy szobában önkielégítsenek? Ha mindenki magának végzi, és egyik sem nézi a másikat, akkor mi értelme?! Egyedül szerintem valahol jobb is...

Amúgy ha nem egymásnak csináltátok, és nem is éreztek vonzalmat más fiúk iránt, akkor nem vagytok melegek!

2009. jún. 1. 22:21
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
ha van köztük egy lány is akkor nem ;)
2009. jún. 1. 23:49
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
tejóóééég, nem attól melegek a melegek hogy kiverik ennek annak meg másokkal egy szobában, nekik is vannak érzéseik, tudod pl olyan hogy fiúkba szeretnek bele lányok helyett, fiúkhoz vonzódnak, ha te is ezt érzed meleg vagy, ha nem akkor nem. elég érthetően írtam?
2009. jún. 2. 00:00
 6/10 anonim ***** válasza:
42%

te kivered nekem, én kiverem neked...de buzulás az nuku

nem szeretjük a dagadt buzkat:D

2009. jún. 2. 01:04
 7/10 anonim ***** válasza:
36%
nem, de inkább baltát verjetek egymásba.
2009. jún. 2. 01:55
 8/10 anonim ***** válasza:
És az vajon mi, ha egymásnak verik ki, egy olyan hölgy előtt - a hölgy kérésére -, akivel egyébként hármas szex kapcsolatban vannak?
2009. jún. 2. 06:32
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

06:32 Férfiak is lehetnek biszexuálisak...

Különben meg nem a szex határozza meg, hogy meleg-e valaki vagy nem, hanem fentebb lehet olvasni! Férfi férfiakba szeret bele, hozzá fűzik erős érzelmi szálak! Ennyi az egész.

2009. jún. 2. 12:56
 10/10 anonim válasza:

dehogy lesznek!

Ha egy f*szt találsz a seggedben, akkor vagy az.

2010. máj. 3. 17:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!