Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Leszbikus vagyok? Voltam már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus vagyok? Voltam már szerelmes lányba, izgat is a gondolat, h lánnyal legyek, de kiprobálni nem tudnám. Viszont pasikkal egyáltalán nem élvezem a sexet, csak nagyon felizgatnak, de nincs orgazmusom.

Figyelt kérdés
Mi a baj velem??? Miért nem élvezem a sexet? :\'(
2009. jún. 1. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
ez függ attól is h hány éves vagy.. de addig nem tudsz sokat amíg nem tod a másik oldalról a dolgot..h mi van h ha csajjal..
2009. jún. 1. 20:54
 2/9 A kérdező kommentje:
19vagyok. És már gondolkoztam rajta,h kiprobálom,de valahogy nem menne...
2009. jún. 1. 20:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Akkor nem vagy az. Szerintem. Csak nincs sikerélményed a sexben. Azért ám tenni is kell valamit, nem csak a pasitól várni

25/L

2009. jún. 1. 21:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Én már mindent megprobáltam... :(
2009. jún. 1. 21:22
 5/9 Bóna Barbara válasza:
szerintem csak azért merült fel benned ez a leszbi/ne leszbi, mert nem volt sikerélményed... téged jól fel kell izgatni, és figyeld meg nem gondolkodsz majd csajokon..
2009. jún. 1. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Van igazság itt is, ott is. Lehet pl. hogy egyszerűen rossz partenereid voltak eddig. Nem figyeltek rád, csak magukra, netán durvák voltak, vagy nem hagytak neked elég időt...?

De ettől függetlenül az égvilágon semmit nem veszítesz, ha kipróbálod lánnyal is. Egy élménnyel és egy tapasztalattal mindenképp gazdagabb leszel, tájékozottabb is, lesz összehasonlítási alapod, és természetesen ettől még semmi nem kötelez arra, hogy ezután fiúkkal már ne is csináld. Sőt... a fiúk általában kifejezetten izgatónak találják, ha a lányok más lányokkal is jól elvannak.

Szóval emiatt ne legyenek aggályaid.

Viszont ha az eddigi partnerekkel volt a baj, akkor tényleg érdemes körülnézned egy figyelmesebb után. Vagy az is még egy lehetőség, hogy nem ismered eléggé a saját tested. Szoktál masztizni? Ha nem, vagy csak nagyon ritkán, akkor érdemes lenne ezzel is próbálkoznod, hogy jobban megtudd, mi hogy és hol jó neked, hogy aztán élesben is tudd, mi a legjobb.

2009. jún. 1. 21:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Szoktam masztizni,meg a pasikkal is meg szoktam beszélni a sexet,dehát... :( Kiprobálom lánnyal:) Hátha...:)
2009. jún. 1. 22:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor próba cseresznye, sok sikert! :)
2009. jún. 1. 23:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is probáld ki! És ha már kiprobáltad akkor meséld el, mi volt! Jobb volt mint pasival? Gondolom nem csak én vok kiváncsi a végeredményre! :)
2010. jan. 25. 23:07

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!