Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy beszéljek vele a szexről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéljek vele a szexről?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy ti hogy szoktátok szóba hozni a párotokkal a szexet? Mert mi sose beszélünk róla, és én szeretnék, hogy ha kell változtatni is tudjunk, meg hogy jobban tudjuk, hogy mit élvez/mi kell a másiknak, de egyszerűen nem tudom, hogy szóbahozni, magától meg nem jön szóba...
2009. jún. 1. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor csináljátok, közbe kérdezz rá, hogy ez vagy az jó? Ha valami nem tetszik neki akkor ő mondani fogja, hisz kérdezted, hogy jó-e.

Nálunk legalábbis így működik.

2009. jún. 1. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Először is szerintem fontos, hogy szeretkezés közben beszélj. Mondd, hogy mit szeretnél, hogy lenne jobb, mutasd meg.

És "két menet között" tökéletes időpont, hogy megbeszéljétek azt amivel úgyis éppen el vagytok foglalva.

2009. jún. 1. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen hozd szóba a szexet. Kérdezd meg amit tudni szeretnél vagy mond neki amit akarsz. A kapcsolat egyik legfontosabb alapja a kommunikáció bármiről.
2009. jún. 1. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a szex egy természetes dolog ugye köztetek, ezért beszélni is szabad róla. Ezeket a dolgokat nem szabad szégyellni. De igazuk van szerintem ez előttem íróknak, hogy könnyebb hogyha szex közben hozod fel a témát, megkérdezed mi esik jól neki és hol, ezután hátha ő is visszakérdez, ha pedig nem akkor mondd el, hogy mit szeretnél.
2009. jún. 1. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Én kicsit másképp gondolom. Egyetértek, hogy szex közben beszélgessetek, mondd el, mi a jó, mutasd meg, mit és hogyan szeretnél, tedd oda a kezét, ahol simogasson, kérdezd meg tőle, milyen.

De ne az ágyban beszéljétek meg a szexuális életeteket, hanem előtte vagy utána, semleges időben.

Kezdetnek jó lehet, ha összeszeded a bátorságod, és te kezdesz el róla beszélni. ter,mészetesen, mintha a vacsorafőzésről vagy a divatról beszélgetnél a pároddal. "Csúnya" szavak helyett használj pontos kifejezéseket, merd nevén nevezni a dolgokat (p.ina helyett pl mondhatot a p.unci vagy a hüvely szót, és így tovább). Soha ne kritizáld, ellenben dícsérd meg, ha valamit nagyon jól csinált veled.

Magától tényleg nem fog menni, egyszerűen bele kell kezdeni. Persze könnyebb ezt mondani, mint megcsinálni... Mi már jóval azelőtt beszéltünk a szexről, hogy egyáltalán pettingeltünk volna, és soha nem volt ilyenproblémánk.

2009. jún. 1. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
A szexről beszélni kell!!!! Mert különben sosem lesz az igazi! Barátnőméknél szinte tabu a szex és már romokban is hever! Nekem hatalmas szerencsém van, simán tudok beszélni róla a párommal, megbeszéljük hogy mi a jó, mi a nem, mi kéne és hogy! Ha mondjuk éppen lefekvéshez (alváshoz) készültök, de még beszélgettek előtte az ágyban, az például nagyon jó alkalom arra hogy szóba hozd, elég csak annyi hogy "Te elégedett vagy velem szex téren?" vagy "Szeretnéd ha valamin változtatnánk, változtatnék hogy jobb legyen?" stb. és ha már úgy is ott vagytok meg is mutathatja hogy neki hogy jó, hogy csináld, vagy ha neked nem szokott valami jó lenni, nem azon a helyen csinálja a dolgait ahol éppen kéne, akkor Te is megmutathatod neki, odarakhatod a kezét stb.
2009. jún. 1. 21:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem élünk együtt, mert elég fiatalok vagyunk :$:) Meg hát keveset is vagyunk úgy együtt, hogy ne csinálnánk semmit. Ezért nehéz...
2009. jún. 3. 06:09
 8/8 anonim válasza:

Szia kedves kérdező!

Én is elég fiatal vagyok ezért szerettem volna írni:)

Szerintem ne szeretkezés közben vagy utánna beszéljétek meg hanem elötte!:)Csak szép lassan utalj rá. (pl orálnál elött: Nem csinálom tul lassan?Jó ez igy neked?)Utánna egyre konkrátabban;P sok sikert

2009. aug. 24. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!