Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátommal mikor szexelünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal mikor szexelünk és pózt akarunk váltani és kiveszi mindig lelankad neki. Valami baja van? Mért van ez?

Figyelt kérdés
Pl a multkor misszibe kezdtük és lovagolni akartam ezért ugye kivette és mire ráültem volna leállt. miért?? valami baja van?
2009. jún. 1. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Velem még sose fordult elő ilyen, de akkor nincs más teendő, mint feléleszteni...kézzel-szájjal vagy valami.

Ha úgy sem megy, akkor kérdezz rá a párodnál, hogy esetleg vmit nem úgy csinálsz ahogy neki jó lenne? Nem tudok másra gondolni akkor, csak hogy nem szól vagy nem mond el valamit.

2009. jún. 1. 19:59
 2/3 anonim válasza:
Én inkább nem kérdeznék a fiútól semmit. Bizonyosan valami gond lehet, és ez bánthatja is őt. Ha csak ritkán fordul elő, akkor ne foglalkozzatok vele. Az ital is tud ilyet okozni, a fáradtság is. Ha szereted őt és jó vele a szex is, annyi baj legyen, hogy ez az egy póz nem üzemel. Próbáld még izgalmasabbá tenni a szexuális életeteket.
2009. jún. 1. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Velem is volt néha ilyen, hogy leálltam ilyenkor. Hát csináljátok úgy, hogy ha teljesen áll csak akkor. Másik lehet, hogy valami gond van köztetek, vagy valami nyomja a lelkét és pszichés alapú merevedési zavara van. Ha így van akkor pihenjetek picit ne erőltessetek semmit beszéljétek meg stb:)
2009. jún. 1. 21:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!