Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az baj, ha úgy is szokta a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha úgy is szokta a barátom, hogy nem megujjaz, hanem csak simogatja meg nyomogatja ott lent, amikor nem veszem le a bugyit?

Figyelt kérdés
Szóval a nyomogatástól nem lehet semmi bajom ott lent?
2009. jún. 1. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Dehogyis ! Sőt jó fej h nem rögtön azzal kezd. Meg bugyin keresztül mondjuk nem egyszerű :P
2009. jún. 1. 19:27
 2/8 anonim válasza:
100%

Mért lenne baj? :))

Dehogy baj, nem lesz tőle bajod!

2009. jún. 1. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
Nem értem. Mivel nyomogatja? Mert ha a kezével, akkor baj nem lehet, de ha netán a merev péniszével? ... Akkor bizony bekerülhet az a bizonyos nemkívánatos nedv /ondó/, ami akár terhességet is okozhat. Akár még bugyin keresztül is. Légy óvatos!!!
2009. jún. 1. 19:30
 4/8 A kérdező kommentje:

Akkor oké! Köszi:)

Csak elég hipohonder vagyok, és olyanokat is beképzelek néha, amik nem is létesnek.:S:D

2009. jún. 1. 19:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak a kezével!:)
2009. jún. 1. 19:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmi bajod nem lesz tőle, ha jól esik, csináljátok.

19:30: igen, a spermiumok majd átmásznak a bugyin, becélozzák a hüvelyt, és oda is bemásznak... Mennyi ennek az esélye, őszintén?

2009. jún. 1. 19:36
 7/8 anonim válasza:
Volt már olyan aki így esett teherbe...kicsi rá az esély de lehetséges...
2009. nov. 5. 14:55
 8/8 anonim válasza:
szia én írtam az előzőt csak hozzá akarom még tenni h a mondatom a 06-01 19:36 üzenetére írtam
2009. nov. 6. 13:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!