Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Swinger klub. Voltatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Swinger klub. Voltatok már ilyen helyen? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok? Hova lenne érdemes elmenni? Vannak normális nők és férfiak vagy csak kiéhezettek? Illetve van arra lehetőség, hogy nő nővel...?
2009. jún. 1. 19:23
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és muszáj teljesen fehérneműre vetkőzni? Persze nem nagykabátban szeretnék lenni, de azért valami szexi ruha lehet rajtam vagy csak fehérnemű???
2009. jún. 1. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

- Nagyon drága

- Csomó "divatember" van ott, akik igazából sose "használnák ki" a klubot arra, amire kitalálták

- A swingerklubokba sexelni járnak az emberek, tán nagykabátba akarsz? :D

2009. jún. 1. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Az ilyen helyekre kétféle embertípus jár:

- ingyen nőre vágyó férfiak,

- megromlott kapcsolatban élő párok, akik valamilyen ok miatt (általában anyagi) együttmaradnak és ily módon élik ki szexuális életüket.

Lehetőség ilyen helyeken mindenre van, gyakorlatilag az éppen összejött társaságtól függ. Az alapszabály, hogy nem szabad kétszer kérni senkit semmire: vagy előszöri hívásra igent mond, vagy ha nem, akkor békén kell hagyni. Vannak olyanok, akik ilyen helyekre járnak és nem is szexelnek senkivel, pl. vannak férfiak, akik csak azt szeretnék, ha maszturbáhatnak egy pár előtt, meg hasonlók. Vannak titokban homokos férfiak is, akik így nézhetnek bűntelenül meztelen férfiakat. Szóval mindenféle van. Miért éppen leszbikus ne lenne?

Én magam ellenzem az ilyesmit, de vannak közeli ismerőseink, akik járnak gyakran ilyen helyekre. Tipikus megromlott kapcsolatú házaspár, akik az anyagiak és a gyerekek miatt együtt maradtak. Minket is hívtak egyszer, de miután észlelték, hogy nem szeretnénk ilyesmit, többet sosem került szóba.

2009. jún. 1. 19:42
 4/7 A kérdező kommentje:
A mi kapcsolatunk nem megromlott. Nincs se gyerekünk se vagyonunk, ami miatt ne válhatnánk el, ha úgy lenne... Nekem a férjem a második férfi az életemben és bár nagyon szeretem, azért fantáziálok arról, hogy mással milyen lehet. És persze a lányos felállás is érdekel...
2009. jún. 1. 20:00
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
"ingyen" nőre vágyó férfi biztos nincs swinger klubba, mert már a közepes szintű (ergo nem lebuj) klubba is több a belépő, mint egy minőségi kurv@ egy órára.
2009. jún. 1. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ingyen és bérmentve is benne lennék egy jó kis szexben lánnyal is.

38L

2011. febr. 25. 11:40
 7/7 anonim ***** válasza:
akkor mi a gond, miért nem próbáljátok ki, tudok javasolni egy nagyon jó helyet is
2014. jan. 19. 10:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!