Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 35 éves férfi vagyok. Problémá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves férfi vagyok. Problémám a következő. Napi egynél több szeretkezést nem nagyon tudok produkálni. Az az egy megy stabilan de több nem mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

De utánna vagy elalszom pillanatok alatt vagy, több óráig tart míg újra merevedésem lessz. Vagy ha viszonylag hamar van merevedésem nem túl tartós.

1-2 éve nem volt ilyen gondom. elég volt kb 15 perc és megint mehetett előröl.

2009. jún. 1. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Öregszel barátom... Ami egy-két éve még többször ment lehet, hogy ma már kevesebbszer. Nincs ebben semmi rendkívüli. Az is lehet, hogy megszoktátok már annyira egymást a barátnőddel, hogy ez az egy símán megy, több nem. Lehet, hogy ha belegabalyodnál egy új lányba, jó ideig naponta újra állna a zászló többször is. Ez még így is normálisnak mondható!
2009. jún. 1. 19:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez teljesen normális.

Nem vagy már 18 éves, ha nem bántalak meg :)

2009. jún. 1. 19:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Másfél éve vagyunk együtt a barátnőmmel.
2009. jún. 1. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
az én férjem 40éves. Tavalyig heti 3-4szer szexeltünk, volt olyan, hogy többször is, napi 2-3szor. Egy éve azonban kb 2-3hetente egyszer. Úgy kell szinte könyörögnöma szexért. Úgyhogy Te még jó "helyzetben" vagy!
2009. jún. 1. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
ja hozzátenném, ha együtt vagyunk kb 10perc és elmegy, ami nekem nagyon kevés az orgazmushoz
2009. jún. 1. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hálát adok az Istennek... 46 vok de még mindig megy egy nap 3-4xer. Igaz , csak ha nyaralni-üdülni vagyunk kettesben. nagyok a gyerekek.Sajna az idő múlása. ezért nem értem a csajokat: amig még röptiben a legyet is, akkor: na ne már...

Utána meg sajnálkoznak!Volt egy régi Omega szám: Addig élj! Ehhez kéne tartani magukat, nem utána síránkozni.

2009. jún. 1. 20:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!