Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Tik szoktatok maszturbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tik szoktatok maszturbálni? Egyáltalán van olyan pasi aki még soha sem maszturbált?

Figyelt kérdés

Milyen rendszerességgel, mennyit, mikor

Szex elött szoktatok stb.

2009. jún. 1. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Olyan pasi nincs. Az, hogy milyen rendszerességgel, az változó. Nekem, most nincs barátnőm, így átlagba napi egyszer, ha nagyon kanos vagyok akkor háromszor is.
2009. jún. 1. 18:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze, szerintem minden "normális" férfi szokott, persze az nem, akinek van barátnője, felesége...

Hát, amikor éppen rámjön, akkor szoktam!:D Vagy akkor ha túl feszült vagyok, na ez segít! Szex előtt minek maszturbálni? XD

2009. jún. 1. 18:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Általában 11-12 évesen már mindenki elkezdi. Vagy még korábban. Amúgy én kétnaponta szoktam.
2009. jún. 1. 18:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát, sztem - kedves 2. válaszoló - az sem kizáró ok, ha vkinek barátnője vagy felesége van. Az én párom is szokott, mondjuk nem olyan gyakran. Sőt, én is szoktam, pedig lány vagyok.

Azt én is nehezen hiszem, h van olyan srác, aki még soha nem próbálta...

És nem szex előtt, hanem randi előtt. Úgy gondolom...

2009. jún. 1. 18:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Szex előtt jó, így az ember kissé később megy el, azt meg a partner élvezi a legjobban:)

Mindenesetre a fiúknál ez egy szükséglet, eü.-i következményei lennének, ha nem csinálnák. Mindig újabb és újabb spermiumokat kell termelniük, és ehhez feltétlen ki kell engedni a már 'korosakat', ráadásul remek stresszlevezetés (csakúgy mint a lányoknál).

2009. jún. 1. 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Szingliként rendszeresen szoktam, napi 1-2 alkalommal, ahogy épp jól esik (nem menetrendszerűen, van amikor többre van amikor kevesebbre van ennél igényem).

Amikor barátnővel rendszeresen együtt vagyunk akkor természetesen nem (alapjáraton minden igényemet kielégíti), ha nem találkozunk 1-2 napig akkor utána természetesen.

Szex előtt nem szoktam, egyrészt mert úgy intenzívebb az első menet (jobban érzi az ingereket), másrészt amúgy is elég sokáig bírom teljesen felesleges lenne túráztatni magam előtte (aminek lehet hogy az lenne a következménye hogy nem megyek el, ami adott esetben a másik fél önértékelésére elég romboló hatással tud lenni...).

21/F voltam.

2009. jún. 1. 18:55
 7/10 A kérdező kommentje:

És még az olyan fiú is maszturbál akiből egyáltalán nem nézné ki senki.

Tehát a legszendébb, legártatlanabb is kézimunkázik néha?

És ugye eü. szükség, akkor ha valaki ebből kifolyolag csinálja milyen gyakran kell neki kiverni-e, hogy semmi baja sem legyen?

2009. jún. 1. 19:14
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Ha egy férfi sokat maszturbál, káros következményei lehetnek.

[link]

2009. jún. 1. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:

igan a legteszetoszább, legvisszahuzodobb fiu is csinálja. anno a te apukád is csinálta. aki tagadja az hazudik.

eü probléma nincs. ha nem csinálja az ember akkor álmában "lökődik ki" a sperma. ez alatt értsd azt hogy az illető álában elélvez. velem pl kamaszként gyakran előfordult, csak akkor még nem tudtam, hogy mi az :) ezzel csak az a baj, h utána nagyon kellemetlen. csupa cucc az ember gatyája az éjszaka közepén... :D

2009. jún. 1. 23:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze!Mindennap 72szer eldurranok!
2009. jún. 18. 12:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!