Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az baj ha így folytatom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha így folytatom? /bövebben lent/

Figyelt kérdés

Szóval már sokszor voltunk a párommal együtt. 5 hónapja élek nemi életet. De amikor együtt vagyunk akkor nem birok soha elmenni. Viszont amikor vége van és megkérdezi, hogy jó-e volt és hogy elmentem-e akkor mindig igent válaszolok. Ennek ugy nem lesz jó vége ha ezt folytatom továbbra is? Tik mit tennétek a helyemben? Elsösorban lányok válaszát várom, de válaszoljanak fiúk is!!

Elöre is köszönöm a válaszokat!

18/L

2009. jún. 1. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ez igy nagyon nem lesz jo, mert ö szeretne, ha neked jo lenne, viszont igy nem tudja, hogy nem jol csinalja. Viszont most mar azzal elegge megsertened, ha közölned vele, hogy 5 honapig felrevezetted, teljesen elbizonytalanitanad, kezdd el öt iranyitani, mutast meg neki, hogy mi a jo neked, hogy megtanulhassa... Vagy szimplan mondd el neki, hogy hogy szeretned
2009. jún. 1. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmiképpen ne folytasd! Ezzel őt és magadat is becsapod. Most gondolj bele: már azt gondolja magáról, hogy jó a szexben, ezután pedig egyszer csak előállsz neki, hogy ja, nem voltál ám jó, csak hazudtam. Mindezt megspórolhattad volna magadnak, ha őszintén elmondod neki, hogy ez így annyira neked nem jó, vagy túl gyors, stb. De legközelebb majd okosbb leszel.
2009. jún. 1. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Neked is dolgoznod kell ahhoz, hogy jó legyen. A fiú úgy mozog, ahogy az ingerei viszik. Ne várd, hogy simán a döfködéstől jó lesz neked. Mozogni kell közben, összpontosítani stb.
2009. jún. 1. 17:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ezt csak azért csináltam, hogy a párom, ne gondolja azt magáról hogy ő rossz a szexben meghogy semmire se jó meg ilyenek. Én ezzel csak segíteni akkartam neki. de ezek szerint elcsesztem az egészet. :(:(

Én nem akkartam hogy ez legyen a vége:(:(:(:(

2009. jún. 1. 17:37
 5/7 A kérdező kommentje:
a harmadik válaszolonak nagyon szépen köszönöm a válaszát! Ez talán hozzá segít majd az orgazmushoz.
2009. jún. 1. 17:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

én, mint pasi, ha a nőm bevallaná, hogy az elmúlt fél évben minden orgazmust csak szinlelt, az tuti, hogy magamba zuhannék. kb. ez olyan lehet nekünk, mintha neked vallaná be a pasid, hogy eddig mindig is túl kövérnek gondolt, csak sose mondta.

szóval ezt már eléggé elszúrtad, viszont minél előbb ülj le vele beszélni, hogy legyen még esély kijavitani a dolgokat. azt viszont nem irtad, hogy egyedül el tudsz-e menni. ha igen, akkor már tudod, neked mi a jó, és próbáld meg a pasit is úgy irányitani, ahogy te szereted. ha még nem mentél el egyedül sem, akkor inkább ezen dolgozz, hogy magadban is menjen.

2009. jún. 1. 17:47
 7/7 anonim ***** válasza:
én is ezt csináltam 7 hónapig, aztán már mindent kitaláltam h ne kelljen szexelni, mert szar volt. a végén kiszerettem belőle és kidobtam. ja és nem beszéltük meg...
2009. jún. 5. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!