Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha így folytatom? /bövebben lent/
Szóval már sokszor voltunk a párommal együtt. 5 hónapja élek nemi életet. De amikor együtt vagyunk akkor nem birok soha elmenni. Viszont amikor vége van és megkérdezi, hogy jó-e volt és hogy elmentem-e akkor mindig igent válaszolok. Ennek ugy nem lesz jó vége ha ezt folytatom továbbra is? Tik mit tennétek a helyemben? Elsösorban lányok válaszát várom, de válaszoljanak fiúk is!!
Elöre is köszönöm a válaszokat!
18/L

Köszönöm a válaszokat!
Ezt csak azért csináltam, hogy a párom, ne gondolja azt magáról hogy ő rossz a szexben meghogy semmire se jó meg ilyenek. Én ezzel csak segíteni akkartam neki. de ezek szerint elcsesztem az egészet. :(:(
Én nem akkartam hogy ez legyen a vége:(:(:(:(

én, mint pasi, ha a nőm bevallaná, hogy az elmúlt fél évben minden orgazmust csak szinlelt, az tuti, hogy magamba zuhannék. kb. ez olyan lehet nekünk, mintha neked vallaná be a pasid, hogy eddig mindig is túl kövérnek gondolt, csak sose mondta.
szóval ezt már eléggé elszúrtad, viszont minél előbb ülj le vele beszélni, hogy legyen még esély kijavitani a dolgokat. azt viszont nem irtad, hogy egyedül el tudsz-e menni. ha igen, akkor már tudod, neked mi a jó, és próbáld meg a pasit is úgy irányitani, ahogy te szereted. ha még nem mentél el egyedül sem, akkor inkább ezen dolgozz, hogy magadban is menjen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!