Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ritmusban mozgassam az izmaim, hogy hüvelyi orgazmusom legyen?
Eddig csak csiklói orgazmusom volt. Utánaolvastam a hüvelyinek interneten, azt találtam, hogy az inimtorna segíthet edzeni a hüvely izmait, aztán utána fedezzem fel a testem és az alapján majd megtudom, hogy hogyan érhető el, mert csak gyakorlás kérdése. Itt is utánaolvastam és elég sokan voltak akik azt írták, hogy nekik összejön.
Főleg őket kérdezném, hogy milyen ritmusban mozgatják az izmaikat? Egy hónapra távol vagyok a páromtól, mire újra találkozunk, szeretném meglepni valamivel.

Hüvelyi orgazmusod főként attól lesz, hoyga párod a G-pontodat ingerli valamilyen módon. Az intimtorna ugyan segít abban, hogy erősebben szoríthasd a párod, és nagyobb élvezetet nyújts nkei, de ezenkívül nem tudom hogyan segíthetne a hüvelyi orgazmusban (hacsak nem azzal, hogy a hüvely fala amúgy is érzékeny, és ha tudod magad szűkíteni, akkor a párod pénisze még jobban dörzsöli a hüvelyed falát.)
Amúgy szerintem az bőven elég, ha maszturbálsz és megkeresed a G-pontodat, majd keresel olyan pozíciókat, amelyekben ez könnyen elérhető.

Figyelj ne aggódj, nem csak te vagy ilyen "béna". Nekem is csak csiklói volt eddig(hüvelyi is, de nem G-pontos), de én is próbálkozok h szex közben tudjak elmenni. Tulajdonképpen tényleg a G-pontodat kéne keresni, én is próbálom a párommal, és haladunk, bár nem tudok elmenni még, de azért már érzek dolgokat. Ne görcsölj rá, élvezd! És ne legyél elkeseredve mert az a legrosszabb!
Egy tipp: Ez nem G-pontos orgazmus,hanem hüvelyi. Amikor a párod orálisan kielégít akkor mondd neki h csinálja lejjebb, koncentrálj a hüvelyedre, és akkor lesz hüvelyi orgazmusod előbb utóbb, sokkal hosszabb mint a csiklói(sztem jobb is). Ha ez megy akkor utána lehet könnyebb lesz majd G-pontosat elérned. Nekem így volt, és most járok a G-pontos résznél, remélem nemsokára sikerül!
Sok sikert neked is és ne legyél elkeseredve!
Olyan jó ez a kis bátorítás! :)
Még az előző barátom sajnos eléggé "leszólt". Mikor mondtam neki, hogy én a csiklóm izgatása nélkül még soha nem mentem el, akkor azt mondta, hogy eddig neki az összes barátnője képes volt rá. És hogy biztosan azért nem tudok úgy, mert sokat maszturbáltam úgy, hogy csak a csiklómat izgattam. Már akkor nagyon rossz érzés volt de persze ez a srác már nem érdekel.
Aztán a mostani párom is említette még a kapcsolatunk elején, hogy hát az ő barátnőinek sem kellett csiklói izgatás, anélkül is elmentek. Azóta van bennem ez az érzés, hogy én is szeretném átélni. Szerintem a barátom is örülne neki. Meg bevallom, kicsit kényelmetlen, hogy akárhogyan szeretkezünk, én folyton a csiklómat simogatom. Persze mostani párom sokkal jobban tolerálja, mert rájött, hogy így nekem nagyon jó, de azért engem érdekelne ez a "titkos" hüvelyi orgazmus. Olyan jó lenne valamiért együtt, közösen megharcolni. :)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!