Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a pasimat, hogy óvszer nélkül
szeretkezzünk? 20/L
Ott már gondok vannak, ahol ezzel kell bizonyítani, hogy szeret...
Talán csak van benne felelősségtudat.. Ne erőltesd..
2009. jún. 1. 17:22
Az a srác vagy hülye, vagy tényleg fél, hogy valamit hazahozott.
De amúgy miért nem beszéled meg vele?
2009. jún. 1. 17:27
3/15 A kérdező kommentje:
Terhes nem lehetek, tudja, hogy mással nem vagyok (ez 100 százalék biztos,) Akkor meg csak azért akarja óvszerrel mert megcsal és nem akarja, hogy elkapjak valamit stb?
4/15 A kérdező kommentje:
Mindig eltereli ezt a témát nem tudom , hogy beszéljem meg vele..
jujj... vagy megcsal, vagy benned nem bizik. esetleg a tablettában, de ezt nem hinném, mert ezt meg lehetne mondani.
2009. jún. 1. 17:55
Biztosra akar menni szerintem, hogy nem lesz baj és nem kell majd gyereket nevelni. De nem igazán értem, hogy miért pont ezzel bizonyítaná neked a szeretetét és a hűségét... Szerintem nem bizonyít ezzel semmit. Attól még, hogy óvszer nélkül szeretkezel valakivel megcsalhat és akár nem is szerethet.
Szerintem a szeretetnek inkább más jelei vannak.
2009. jún. 1. 18:15
Miért akarsz óvszer nélkül szexelni? A tabletta is csak 99,99 %-os védelmet ad, ha a kettőt együtt használjátok akkor biztos nem lesz baba. Szerintem csak fél, hogy becsúszhat, amire meg is van az esély. Amúgy meg nem azzal kéne bizonyítani hogy szeret, hogy lefekszik veled óvszer nélkül. Örülj hogy felelősségteljes barátod van, szerintem nem csal meg (ha veled óvszerrel csinálja mással is azzal)
2009. jún. 1. 18:17
Szerintem beszélj vele. De nem hinném, hogy megcsalna, bár nem tudom milyen a kapcsolatotok. Ha találsz esetlen valami más jelet arra, hogy megcsal, akkor aggódj. Az is lehet, hogy egészen más áll a háttérben. Mindenképpen beszéld meg vele.
2009. jún. 1. 18:18
Szerintem
a., Vagy teljesen hülye, mert a gumi kb 50%-ot vesz le a sex élményéből
b., "jófej", mert hazahozott valami gebaszt és nem akarja rád átterjeszteni.
Normális, egészséges férfiember ha a nője tablettát szed a büdös életbe nem mondaná, hogy nembaj drágám azért húzzunk gumit is.
A c még lehet, hogy betegesen fél a gyerektől, de akkor sz szintén "beteges"...
2009. jún. 1. 19:06
Kedves utolsó. én pasiból vagyok, de! nem biztos hogy azért használnék t6ovábbra is gumit, mert félrekeféltem. De oan volt már igen sok a világtörténelemben, hogy bevetted? igen! aztán gyerektartási per. Szval tisztelet a kivételnek, de akiben nem lehet megbízni, inkább a gumi. Igaz hogy szar, igazn hogy majdnem semmit nem érzel, de ne tudnak MEGSZIVATNI!!!
2009. jún. 1. 20:41