Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden lány kipróbálja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány kipróbálja a maszturbálást? Vagy vannak kivételek akik soha?

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 16:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%
Egyik nagyon jó barátnőm se csinálta (vallási okokból) . Sírőgörcsei voltak a nászéjszakája és a mézeshetek után, mert akkor döbbent rá, hogy a szex nem olyan, mint a filmekben és ráadásul saját magát sem ismerje, a párjának sem tudot segíteni ebben és ráadásul még a párjának sem tudott semmilyen szinten örömet okozni. Szóval szegénykém sokra ment a nagy önmegtartóztatással :(
2009. jún. 1. 17:33
 12/23 anonim ***** válasza:
95%

A maszturbálás kellemes, hasznos és egészséges dolog.

És ha valaki vallási okokból nem csinálja, az hülye.

Én istenhívő nem mellesleg keresztény katolikus vagyok, attól még nagyonis élvezem.

Szerintem az egészséges libidójú emberek kívánják. Ha ez valakit nem zavar, akkor ne törődjön vele, és ne nyúljon magához. Én viszont szeretem csinálni, és tapasztalatom szerint az évek során egyre érzékenyebb leszek tőle. Ráadásul remek fejfájáscsillapító, stresszelűző:))

2009. jún. 1. 17:46
 13/23 anonim ***** válasza:
65%
Ugyebár arra volt a kérdező kiváncsi, van-e,aki nem csinálja. Igen,én, nem is csináltam soha. Nem vallási okokból kifolyólag,nem is fenyitettek be, rendszeres a menzeszem, és tetőtől- talpig nőnek érzem magam. Komoly kapcsolatban élek, és kölcsönösen mindent megadunk a párommal egymásnak,és fantasztikus minden, tudom mi az orgazmus, és önkielégités nélkül is teljes az életem.
2009. jún. 1. 17:57
 14/23 anonim ***** válasza:
24%

az elöző válaszolónak szól

én sem fogalmazhattam volna szebben

gratula

2009. jún. 1. 18:00
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem, hogy ha valaki nem csinálja és így érzi tökéletesnek az életét, az miért válaszol ilyen védekezően és pökhendien, indulatosan és olyan "ki ha én nem" stílusban...
2009. jún. 1. 18:08
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
alljunk mar meg egy pillanatra!!! Az, hogy valaki maszturbal, messze nem jelenti azt, hogy ne lenne kielegitö a szexualis kapcsolata!!!!! Engem is ki tud elegiteni a parom, meg soha nem törtent meg, hogy ne elveztem volna el altala, valamilyen formaban, ettöl függetlenül meg miert ne maszturbalnek??? Ugy latom itt hajlamosak egyesek összekeverni a ket dolgot... en szeretek sajat magamnak is örömet okozni, söt, az sem zavar, ha a parom maszturbal, söt szoktuk egymast huzni ezzel...
2009. jún. 1. 18:10
 17/23 anonim ***** válasza:
59%
én sem maszturbáltam még és nem is éreztem/érzek rá késztetést. mégis rendes szexuális életem van. 19/L
2009. jún. 1. 18:27
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én régebben csináltam, főleg, ha többet voltam a szobámban(tanulás:).

Aztán lett egy párom és nem volt rá igényem többé.

Mostanában néha ismét csinálom, amikor magányosnak érzem magam. Megvan a párom, de lelkileg eltávolodtam tőle.

2009. jún. 1. 18:27
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
én kiskoromban nem próbáltam ki, valahogy nem érdekelt a testem. és 19 évesen végeztem először önkielégítést. kipróbálni szerintem a nagy többség azért kipróbálja.
2009. jún. 1. 19:14
 20/23 anonim ***** válasza:
75%
Azért a Bibliát kicsit át kellene irni: A hazudozóktól ments meg minket Istenem!!!Hofi után szabadon: Hogy nem rohad le a keze!!! Nem, Ő soha... Brrrrrrrrrr. Átkozott aki iet tesz... Hát nem átkozott, hanem egy barom HAZUG HÜLYE!!!!Kiváncsi leszek a lepontozásra, még szerencse hogy csak 0%-ig lehet, nem lehet minusz.
2009. jún. 1. 20:53
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!