Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valóban igaz amit olvastam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban igaz amit olvastam vagy csak rosszul mondták?

Figyelt kérdés
Azt olvastam valamelyik kérdésnél itt hogy nem jó az ha víz sugárral maszturbálok.Ez valóban igaz lenne? Ha igen akkor miért?Fel nem tudom fogni...
2009. jún. 1. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ezt mar en is hallotam, de a nögyogyaszom azt mondta, hogy ha a csiklora iranyitom, akkor abbol nem lehet gond, a hüvelybe nem szabad belelövelni csak igy a vizet...
2009. jún. 1. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha sugárral maszturbál abba az a rossz, hogy az egy igen nagy, intenzív, nagyon jó orgazmust okoz, és később majd a szexbe nehézségeid lehetnek az orgazmussal, mert a párod farka nem lesz képes azt az örömet nyújtani. Lehet vele csinálni de csak mértékkel.
2009. jún. 1. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
elsö vagyok. Ez szinten egyen függö... amiota tudatosan maszturbalok (kb 10 eve), igy maszturbalok, megsincs összefüggesben azzal, hogy a parom el tud-e elveztetni, mert megis csak az az igazi :)
2009. jún. 1. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Állitólag azért nem jó,mert olyan erös ingert kap a csikló,hogy hozzászokik és utána máshogy nem tudsz kielégülni. Szerintem ez butaság...legalábbis nálam nem igy van,bár nem csinálom túl sürün vele.
2009. jún. 1. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

annyiban lehet gáz, és erre nagyon figyelj oda, hogy néhol változik a víz hőmérséklete. mármint kinyitja valaki a csapot, elmegy egy pillanatra a nyomás, lehűl a víz, vagy túl forró lesz.

és esetleg megégetheted. erre figyelj oda

2009. jún. 1. 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem jó, ha nem élsz még aktívan szexuális életet, és nem voltál még férfival, mert valóban nehezebb lesz utána kielégülnöd. A hüvelybe meg ne kerüljön víz, mert fertőzést okoz.

És egyátalán nem butaság, én sokáig csak azzal tudtam, azóta leszoktam róla és ezerszer érzékenyebb vagyok minden érintésre.

2009. jún. 1. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy élveztél-e már férfival. Mert ha igen, akkor a tested emlékezni fog erre és képes lesz rá (akkor is, ha mellette masztizol vízsugárral meg akkor is ha nem).

Viszont ha még férfival nem voltál, akkor nagyon nehezen fog menni, vagy akár saját kezeddel is egyedül... Szóval csak óvatosan

2009. jún. 1. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!