Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pettingeltem a barátommal....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pettingeltem a barátommal. Akkor nagyon jól esett, de másnapra nagyon bűntudatom lett miatt, és úgy érzem valami rossz dolgot tettem. Mért van ez, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Nem érzem magam fiatalnak hozzá,pár hónap és 18 leszek.A szexet is kívánom,vágyom rá.
2009. jún. 1. 16:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ha megnyugtat, akkor en is pont igy voltam. es pont emiatt: mindig azt hallgattam hogy remeli meg nem tortent semmi, remeli h az o "kicsi lanya" maradok meg sokaig. Par honap elteltevel mar nincs buntudatom. ugyanakkor megertem edesanyamat.

19.-L

2009. jún. 1. 16:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Tudod ez nehéz ügy. Ha monjduk a kislányomhoz odajönne, akárhány évesen a barátja, és tudom hogy le fog vele feküdni, énis tök ideg lennék, akárhány éves.

Ez egyszerűen így természetes, te a szüleidnek mindíg a kicsi lánya maradsz.

Ettől függetlenül viszont nem "rossz", "bűnös" amit teszel. szereted a barátodat és kész. elsőre sokaknál előfordul hogy bűntudatot éreznek, vagy fülig ér a szájuk :) csináljátok még sokszor, és akkor elmúlik ez a bűntudat, ne aggódj emiatt.

ha esetleg arra gondolsz hogy korán kezdenéd, manapság a legtöbben 13-14 éves korukban már túlesnek ezen, ami meg mondjuk gáz. de akkorsem korai amit teszel.

2009. jún. 1. 16:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Off- ha azt az oldalt veszem alapul, én pont azt látom, hogy mindenki vár 18-19ig...pedig szerintem az későn van
2009. jún. 1. 17:31
 14/15 anonim ***** válasza:

17:31

Te most komolyan mondod...?

Nme tudom mióta vagy itt, de nem ritka, hogy naponta 5 kislány (13-15) kérdezi meg, hogy miért nincs hüvelyi orgazmusa. Én annak a pár szem kivételnek rettenetesen örülök.

Mellesleg nem a te tiszted eldönteni, hogy valaki meddig vár vele. A korai szexből több rossz született, mintha valaki épeszű és vár vele míg felkészül rá.

Nem épp a kevés normális lányt kéne arra buzdítani, hogy feküdjön le a barátjával. Sajnos ezt az oldalt rengeteg kislány olvassa, akik innen veszik a mintát.

2009. jún. 1. 17:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is így vok kiverés után amikor összefutok vlakivel.

Nem tom h miért deh hát "ez van sprite"

2009. jún. 8. 21:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!