Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hármas szex. Ki próbálta már?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas szex. Ki próbálta már? Milyen felállásban? Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 15:48
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon nagyon jó tud lenni de csak akkor ha a másik félben is megbízol és tudod kezelni (nagyon jól) a barátod és a másik partner közti "érzéseidet".
2009. jún. 1. 16:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

ez teljesen az attól függ kategória.

ha csak úgy a szex miatt kipróbálod valakivel, akkor nagyon jó is lehet.

viszont ha a párkapcsolatodba akarod belevinni, akkor beszéld meg mindenképp a partnereddel, és ne erőltesd rá, mert abszolút tönkrevághatja a kapcsolatot.

viszont színesebbé is teheti! ez a partneredtől, a hozzáállásától, az érzéseitől függ.

2009. jún. 1. 16:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A mi házasságunkban ez "kényszermegoldás" volt. A feleségem megkívánta a legjobb barátomat, de lehetetlenség lett volna titokban tartani. Megfűzött. Az orális aktussal "csalogatott", amit gyakorolt, de viszonylag ritkán.

Nagyon nyögvenyelősen indult. Hiába állapodtunk meg, a feleségem nagyon nehezen mert belevágni. Végül úgy indítottunk, hogy csak kettesben "ismerkedett" a barátommal, én pedig készenlétben voltam, de hiába. Már magát az aktust abba kellett hagyni, mert a barátom szerszáma a nagy izgalomtól lekonyult. Én nem bántam, mert legalább tapasztalatot szereztem, hogy hogyan készüljek fel a következőre. A kudarc ellenére nekem nagyon tetszett az egész. Semmi féltékenységet nem érzetem, de még szégyenérzetet sem, hogy nekem az ilyesmit néznem kell. Így azután az is "természetes" volt, hogy én szeretkezem a kedvesemmel a barátom előtt.

A szeánszok "sablonja" az volt, hogy hármas előjáték, majd aktusok egyikünkkel a másik férfi előttt, majd férfi csere. A sorrendet mindig a pillanatnyi hangulat döntötte el. Sajnos a feleségem nem tudott egyszerre két szerszámra koncentrálni, így a "mézesmadzag" végül soha sem jött be.

Sokan ezt nagyon undorítónak tartják, fújolnak, engem minimum papucsnak neveznének, a feleségemet trágár szavakkal illetnék. Nem volt ugyan nagy öröm, hogy már pár évi házasság után ez akrta, de végeredményben a kezdeményezés jól sült el.

2009. jún. 3. 13:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!