Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Veletek előfordu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Veletek előfordult már, hogy egy lánynak vagy fiúnak büdös volt a szája smárolásnál?

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 15:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
omg
2009. jún. 1. 15:45
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Ha buliban történik, és ittas az illető persze van ilyen. Vagy a dohányosoknál, de ha két dohányos csókolózik, ők nem érzik azt. Azért a legtöbben hál isten mosnak fogat vagy bekapnak egy rágót előtte
2009. jún. 1. 16:17
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Velem már előfordult.De az azért volt mert ivott az illető.Reggelre még rosszabb lett így másnaposam.
2009. jún. 1. 16:20
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
velem még szerencsére nem volt ilyen!
2009. jún. 1. 16:37
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Volt,de már elötte éreztem és mikor la akart smárolni,én nem engedtem. Nem volt a barátom,csak szerettem volna,de igy elment a kedvem... :)
2009. jún. 1. 16:41
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Az exem cigizett, és mikor megcsókolt az sose volt kellemes, de nem akartam megbántani, így sose szóltam neki.
2009. jún. 1. 19:02
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
reggelente ami természetes:)
2009. júl. 13. 20:58
 8/11 anonim ***** válasza:
83%

reggelente ajaj...... :p

azonkivul a dohanyosok se jok, de ha nem kaveznak is melle es isznak ra vmit vagy ragoznak eleg hamar turheto lesz.

de a legszornyubb az volt amikor az ex pasim epp chipset vagy vmi magos kekszet vagy nem is tudom mit majszolt mikor megleptem es tiszta pep volt a szaja es szornyu volt a szaga is es ugy akart lenyalni..... azt se tudtam h keruljem ki.

2009. júl. 13. 21:02
 9/11 anonim ***** válasza:
utolso vk. ja es az se semmi mikor a baratommal behagymaztunk mind a 2en ejjel gondolvan h ugy nem erezzuk. jaj dehogynem! alig tudtunk elaludni :p de elpoenkodt, "ijesztgettuk egymast" :))
2009. júl. 13. 21:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy egész büdösre sikerült szájfény, az eltudot egy kicsit tántorítani, de miután lenyaltam minden rendben volt..:D
2009. júl. 13. 22:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!