Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy a párom teljesen beleremeget amikor elment? Lehet hogy nem élvezte a szexet? Lehet hogy nem is volt jó neki?

Figyelt kérdés

Szóval amikor a párommal együtt voltunk orálisan elégítettük ki egymást. Amikor a párom elment teljesen megremeget és még utánna kb 1 percig remegett. Ez miért lehetett? Lehet hogy nem élvezte?

Sürgös lenne a válaszotok hogy megnyugodjak

Elöre is köszönöm

18/L

2009. jún. 1. 14:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

köszi rendes vagy, hogy ilyent írsz. Bocsika még soha sem volt hogy így megremegjen, szóval úgy gondoltam, hogy nem élvezte. De bocsi hogy egyáltalán kérdést írtam ki. Egyébként nem vok hülye.

Csak biztos akkartam lenni a dolgomban.

2009. jún. 1. 14:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Drága Kérdező :)

Ha biztos akarsz lenni a dolgodban, adok egy tuti receptet:

ha bármi felmerül köztetek és kétségeid vannak, kérdezd meg a barátodat, hogy miért úgy történt, ahogy, mit érzett, stb.

Én speciel minden alkalomkor remegek, több percig is..

22/L

2009. jún. 1. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt már magadtól is tudtad hogy miért volt,és nem azért mert nem élvezte!!!!!!!!!!
2009. jún. 1. 16:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is tudtad magadtól, hogy miért van, csak jól esik hallani hogy jól sz@ptál. Képzeld az én párom is minden egyes orális szex után remeg elég erőteljesen, de sosem jutott eszembe ilen baromságokat kérdezni. Tudod vannak dolgok amik tök egyértelműek.
2009. jún. 1. 18:34
 15/15 A kérdező kommentje:

Jó bocs

azért nem kellene a fejem leharapni

és különbenis normálisan is lehetne válaszolni

max a páromtól szeretem hallani ha dícsér

egyébként még soha nem volt vele ilyen

tehát nem tudtam mire vélni ezért kérdeztem meg itt

és különbenis ez az oldal azért van hogy amit nem tudunk azt megkérdezük

de nyugodtan lehet bunkon válaszolni

csak nem értem hogy mért kell ilyen stilusban

2009. jún. 1. 19:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!