Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a pasimat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a pasimat, hogy "leteperjen"?

Figyelt kérdés
18éves lány vagyok, a fiúm pedig egyidős velem.Nem sok szexuális kapcsolata volt előttem, tartós barátnője pedig egy sem. Nekem már több is volt, és a szexuális életem is rendszeres volt. Az a problémám, hogy mindig én kezdeményezem a szexet, ő pedig csak "hagyja magát". Tucdom, hogy ő is akarja, de valahogy mégsem kezdeményez. Mit tehetnék, hogy ez másképp legyen? Légyszi segítsetek!
2009. jún. 1. 14:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

erd el nala, hogy magabiztosabb legyen, nem olyan bonyolult. Mutas meg neki, hogy mi, hol, hogyan jo neked, es ennek adjal hangot is. Közben meg mondd neki, hogy mennyire szereted, ha ilyen, meg, hogy ez milyen ferfias... akkor a legközelebb mar tudni fogja, hogy mi a menet :)

de amugy beszelhetsz is erröl vele, mert ez egyertelmüen önbizalom hiany...

2009. jún. 1. 14:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Én mindig bíztatom, hogy milyn jól csinálja, ls hét elé g egyértleműen hangot is adok neki:D Lehetséges, hogy inkább azzal van a gond, hogy kényelmes számára ez a szitu és lusta változtatni? Mert tudja,hogy én úgyis akarom, és úgy gondolja, hogy akkor már neki nem kell semmit semi csinálni:/ és nekem elég kényelmetlen ez a helyzet, mert szeretném én is érezni, hogy kíván... de egyébként köszönöm a válaszodat:)
2009. jún. 1. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél fel vmi szexi ruhát és feküdj el az ágyon, nézz rá és várd meg mit csinál, tuti beindul az ösztön :D
2009. jún. 1. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
elsö vagyok.. akkor viszont tuti elkenyeztetted :) szerintem akkor nincs mas, mint, hogy ezt megbeszeld vele... vagy mondjuk probald ki, hogy elkezded mondjuk szavakkal mar hazafele felhuzni, de nem csinalsz vele semmit, hatha akkor kezdemenyezi ö a fizikalis reszet...
2009. jún. 1. 14:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, ezen én is gondolkoztam, hogy vajon jó ötlet lenne-e, ha egy ideig nem kezdeményeznék aztán akkor csak lép valamit, nem?
2009. jún. 1. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ami nálunk, férfiaknál mindig beválik: mond meg nekünk, mit szeretnél.
2009. jún. 1. 14:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
kedves, ami nalunk, ferfiaknal mindig müködik...!!! ha mindig müködne, akkor mindig ezt valasztanank, de sajnos sokszor egyik fületeken be, a masikon ki :)
2009. jún. 1. 14:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerinted az célravezető lenne, ha azt mondanám neki: Bébi, teperj le?!:D Egyébként is attól félek ,hogy mivel nekem több tapaszatalatom van, meg személyiségemből fakadóan is határozottabb vagyok, számára túlságosan domináns vagyok a kapcsolatunkban és nem akarom, hogy ez a szexuális életünkre is kihasson. Egyébként meg félek, hogy utasítgatásnak vagy kioktatésnak venné ezt a kijelentést vagy nem is tudom :S Jobban szeretném inkább rávezetni finoman a dologra, mintsem szavakkal utasítani.
2009. jún. 1. 15:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem először is légy vele türelmes. én is voltam ilyen kapcsolatbna, hogy a lány tapasztaltabb volt mint én, és pont ezért nagyon figyeltem rá hogy jó legyek, és nem mertem belekezdeni ilyen "durva" egyedi akcióba, mint hogy leteperem. meg ugye nem minden lány szereti, és az ember vigyáz az elején :)

szóval szerintem beszélgessetek a szexről. mondd el neki hogy jó vele, és hogy szeretnél sokmindent kipróbálni. kérdezd meg van e valami vágya, és közben meséld el neki hogy szeretnéd ha egyszer leteperne :)

másrészt azt is megteheted, hogy odamész, elkezded csókolgatni a nyakát, szépen lassan felizgatod. cirógatod, stb. de nem csinálsz vele többet. amikor eléggé felizgul, csak leteper :)

ha tényleg félénk, akkor viszont megteheted hogy elkezdesz előtte masztizni, azzal tuti felizgatod :)

viszont szerintem valahogy mindenképp mesélj egyszer neki arról hogy téged nem zavar, sőt, nagyon izgat ha leteper a barátod. én sem merem megcsinálni egy új lánnyal, mert sokan bunkóságnak tartják.

2009. jún. 1. 17:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!