Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomnak csak az egy ujja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak csak az egy ujja fért belém, az is elég szűkösen. Akkor a pénisze se férne be?

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 12:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%

13:26-osnak!

Mi lenne ha a kérdésre figyelnél,nem arra h hány éves a válasz írója??Tudod ez itt a 21.század és ez a normális,hogy tudok ilyen dolgokat.Mert ha majd jön a Nagy Ő,akivel eltudom képzelni a pettinget,szexet is,akkor már felkészült leszek.Na de mindegy,már kezdek hozzászokni,hogy némelyik ember beleköt abba,ha egy fiatal felkészült,okos az élet bármely területéről is legyen szó.

(ismét a 14éves lány...)

2009. jún. 1. 14:03
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
pfff.... felkészült okos?:D:D:D:D:D
2009. jún. 1. 14:07
 13/15 anonim ***** válasza:
hát először nyaljon ki rendesen aztán majd jol benedvesedsz mert még el is mész, aztán már bekéne férnie. amugymeg attolfügg mennyire vastag neki.
2009. jún. 1. 14:37
 14/15 anonim ***** válasza:
56%

csak tudok helyesen írni:)

de tÜrelem egyszermég lehet,hogy te is megtanulsz:)

bár..:)

2009. jún. 1. 20:14
 15/15 anonim ***** válasza:

nekem mind a három ujja befért, és mégis nagyon fájt amikor a pénisze volt bent. :S :( azóta már persze sokkal jobb :) nagyon engedd el magad, és lazulj el, ha oda értek, mert nálam az volt a gond, hogy túlzottan izgultam, és összeszorítottam tudtomon kívül is a hüvelyem :S aztán meg nem értettem, miért fáj...

17/L

2010. aug. 28. 20:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!