Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyi idő után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyi idő után engedték meg szüleitek hogy együtt aludjatok a párotokkal?

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 12:39
 1/9 A kérdező kommentje:
ill. hány évesen, engedték meg először?
2009. jún. 1. 12:40
 2/9 anonim ***** válasza:

2 év után. Ekkor voltam 16 és fél éves.

De csak azért kellett ennyit várnom arra, hogy megengedjék, mert túl fiatal voltam.

2009. jún. 1. 12:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Hello! 15 éves voltam. 1 hónapja voltam együtt a barátommal, vmi szilveszteri buli volt, de anyám is tudta, hogy nem fogok még lefeküdni vele. Most meg már 18 vagyok, szóval már rám bízza ezt, hogy mikor szeretném.
2009. jún. 1. 12:50
 4/9 anonim ***** válasza:
16 voltam és 8 hónap járás után.
2009. jún. 1. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Mivel én már felnőtt voltam, azt csináltam, amit akartam. 20-at töltöttem, mikor lefeküdtem a barátommal, ő volt az első. Szóval kb. 3 hónappal utána,hogy összejöttünk, ott is aludtam. Anya meg természetesen nem szólt semmit.
2009. jún. 1. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:

hmm. én 15 évesen aludtam először a barátommal , de akkor már anyukám is tudta hogy nem vagyok szűz.

ja és 3 hónap után

2009. jún. 1. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
16 évesen 8hónap után:) és még mindig együtt vagyunk:)
2009. jún. 1. 15:09
 8/9 anonim válasza:
16 évesen...viszonylag hamar..kb 1 hónap után
2009. jún. 8. 20:07
 9/9 anonim ***** válasza:

lassan 10 hónapja vagyunk együtt (mindketten 18hoz közel), és egy hónapja aludtunk együtt először sátorban, fesztiválon. meg csak úgy is voltunk már sátrazni, a feszt. után. egymásnál még nem aludtunk sajnos :( még nem "mertük" megkérdezni. az anyukája néha furi... :(

de talán a nyáron...

18/L

2009. júl. 17. 22:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!