Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Miért nyelitek le,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem?

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 12:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
mindig lenyelem, mert semmi bajom se az ízével se az átlagával, azonkívül a zsepis-köpködős megoldás olyan hangulatromboló. szerintem nem túl szexis egy zsebkendőbe csorgatni a párod nedveit... :S szóval nekem alapvetően hozzátartozik a nyelés is, sosem volt ezzel probléma, és persze a párom örül neki. :)
2009. jún. 4. 19:58
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
én nem szoktam,ill nem mindig. ott az elöváladék az még lemegy, de nekem töményen már nem... azzal a lendülettel jönne vissza amivel lenyeltem,és nehéz megállni h vissza ne öklendezzem. persze ha kérne rá akkor természetes, de neki se a kedvence, ö nincs oda ezért.(se szájba se arcra) na meg ha már a végét járja akkor kézzel besegitek, és nem kell zsepi... tényleg kiábránditó kiköpködni:S
2009. júl. 31. 10:21
 13/15 anonim ***** válasza:
81%

Én is lenyelem, mert semmi bajom vele, és ha ki kell köpni csak a babra van vele!

Sőt! Akik undorodnak tőle egy kis bíztatás: Az ondó rengeteg ásványi anyagot tartalmaz és kb olyan, mintha bevennél 1000 mg c vitamint. :D Kifejezetten egészséges és rengeteg előnye van.(Most pontosan nem tudom mi, de ha érdekel fesorolom. Tudományos vizsgálatok bizonyítják, h azok a nők aik lenyelik erősebb immunrendszerrel rendelkeznek, ill. erősíti is az immunrendszert. :))

Persze tudom, h vannak, akik inkább fölzabálnak 100 db c vitamint, mint lenyeljék, de azért megjegyeztem. :)

2009. júl. 31. 12:43
 14/15 anonim ***** válasza:
utolsó: felsorolnád amit akartál? mert érdekel:)
2009. júl. 31. 12:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát most nincs kéznél a könyv, amiben olvastam, de azt tudom, hogy sejtvédelemmel kapcsolatos. Olyan mechanizmus, mint amit a nesteánál reklámoznak, csak ez igaz is.

Az ondó azért olyan gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, h megvédje a spermiumokat a savas közegben. A spermiumok nem szívódnak föl a gyomorban, mint tudjuk :D, az ondó viszont igen.

(A könyv: Szendi Gábor: A nő felemelkedése és tündöklése c. műben olvastam, ha tényleg érdekel szerezd meg ezt a könyvet!)

2009. aug. 3. 17:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!