Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért "jobb" a szex egy-egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "jobb" a szex egy-egy emberrel? Vagyis ez miben nyilvánul meg?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok még, úgyhogy légyszíves mindent részletesen írjatok le
2009. jún. 1. 09:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hát sztem amíg nem kerül sor a szexre vagy legalább a pettingre, addig nem fogod megtudni, hogy mennyire lehet jó a szex vele. Amúgy egyértelműen a másik tapasztalatán múlik az,h jobb-e vki vagy kevésbé. És persze az első szex sose a legjobb, nem csak ha szüzességről van szó, de egy-egy kapcsolatban is az első szex még csak ismerkedés. Rá kell hangolódni a másikra.azt hogy tapasztalt-e vki, azt lehet látni, vagy érezni onnan, hogy hova és hogyan nyúl. Hogy bánik veled...fontos-e neki, hogy neked jó legyen.

amúgy lány vagy?

2009. jún. 1. 10:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azért jobb a szex a mostani párommal, mert sokkal figyelmesebb. Az előjátéknál is ő kezdeményez, ő okoz örömet nekem először, aztán ha nekem van kedvem, kényeztetem, ha nincs az sem gond. És ha mindketten rendesen felizgultunk, akkor jöhet a szeretkezés. És szex közben is figyel rám, figyel a reakcióimra, hogy mi jó vagy mi fáj nekem..melyik pózban szeretném, vagy melyikben nem..És szex után is összebújunk, csókolózunk és nem csak mindenki hátat fordít a másiknak és ennyi.

Ez azért nem a legjobb.

2009. jún. 1. 10:07
 3/5 anonim ***** válasza:
94%

Hát sok mindentől függ. Pl. az egyik pasi gyengédebb veled az ágyban a másik kevésbé, az egyiknek keményebb a pénisze mint a másiknak stb. de szerintem a lányok (nagy része) inkább az ilyen "lelkizős" dolgokra figyelnek elsősorban Pl. hogy mennyire kedves, gyengéd, figyelmes az ágyban is stb. De szerintem akkor a legjobb a szexuális élet két ember között ha minnél jobban megegyezik e fajta vágyuk. Pl. egyik fél többször szeretné a szexet a másik kevésbé v az egyiknek bejön az orális a másiknál nem ....ezekből a párkapcsolatokból jön általában a megcsalás.

Remélem nagyobból érthetően írtam !

2009. jún. 1. 10:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Képzelj el egy ételt. Mindenhol más, anyukádé más ízű, mint mondjuk egy étteremben, vagy egy kifőzdében.

Szexnél: van akivel jobban összeillessz méretben, szokásokban, van akivel nem. Van akinek más kell, mint neked.

2009. jún. 1. 10:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm, egyébként srác vagyok :)
2009. jún. 1. 12:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!