Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom, de vonzódom másokhoz is. Miért?
Én egy elég érdekes helyzetben vagyok (20F). Fél éve vagyok komoly kapcsolatban, a párommal le tudnám élni Vele az életem. Sokáig feszélyezett valami, több lányhoz is vonzódtam, azonban természetesen nem történt semmi. Kezdek arra rájönni, hogy szívesen élnék még, ha lehetne, "eltolnám" pár évvel ezt a kapcsolatot, ami persze lehetetlen. Eddig semmi nem volt (megcsalás, próbálkozás), de ez akkor is feszélyez, mitől lehet? Mit tanácsoltök?
Köszönöm!
Köszönöm a tippeket, nélküle nem tudnék meglenni. Inkább hagyom egyenlőre, megvárom, hogy lecsengjen, bár meglátjuk, hogy mi lesz, mert felhoztam ezt a témát. Azt mondta, hogy elfogadja, csak mondjam meg, hogy mit szeretnék. De nem tudtam szünetet kérni, mondtam Neki, hogy Vele szeretnék maradni.
Rosszul esne Neki, nem tehetem meg.
Köszönöm Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!