Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az ellentétes helyzetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ellentétes helyzetek vonzzák egymást? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nemrég összeismerkedtem egy lánnyal, aki eléggé hogymondjam "k*rvásan" öltözködik. Első ránézésre egy tipikus diszkóribanc, de pár perc beszélgetés után a szöges ellentétét véltem benne felfedezni. A szex téma ha szóbajött, akkor azt mondja, hogy ő sosem fekszik le senkivel se az első alkolomkor, se a másodikkor csak ha járunk már 1 darabja (mondjuk ez szokásos sablonszöveg).

De még is kintvannak neten a félmeztelen képei...és egyszer már aludtunk is együtt. Nem erőltettem, mert mint biztosítékként azt akartam, hogy ha az első randin nem dugom meg, akkor legalább a másidkon. De ezen filozok. Ha ismét vele leszek, beszéljek vele nyíltan a szexről és mondjam el neki hogy rég voltam nővel?

Attól fél, hogy ha lefekszik velem azonnal, akkor dobni fogom mert ribancnak fogom tartani. De ez nem így van, mert valszeg akkor dobnám ha nem feküdne le velem. Nagyon szép lány, jófej, hihetetlenül izgató, és szeretnem a társaságát. Mi a véleményetek? Egyszerűen akarom azt a lányt.

2009. jún. 1. 00:51
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

ha nem feküdne le veled, akkor dobnád?? hát akkor remélem is hogy lesz annyi esze hogy nem fekszik le veled. nyilván nem vagy belé ezek szerint szerelmes. akkor meg miért nem hagyod békén? keres egy k*rvát ha csak szexelni akarsz. az legalább fair, mindenki tudja hogy mit kap, mit várhat és senki nem lesz becsapva és nem fog csalódni.

hát barátom, tudod sok mindenki "egyszerűen akar" sok mindent, csak nem mindenki érdemel meg mindent. ;)

19/L

2009. jún. 1. 01:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem kiemelni, hogy éretlen frigid szűzp*uncik véleményére nem vagyok kiváncsi.
2009. jún. 1. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Na ezt utálom... Engem is sokan ribancoznak le, mert úgy nézek ki ahogy. De ez nem biztosíték rá, hogy nem vagyunk értelmesek, korrektek és teljesen normálisak.

Nyugodtan megmondhatod neki hogy kívánod, és szeretnél vele lefeküdni, de ha ő ezt nem akarja, akkor jobban is teszed ha kidobod, mert egy lánynak sincs szüksége egy olyan kapcsolatra, amiben a srác csak szexre pályázik, miközben ő lehet, hogy esetleg többet is szeretne :)

De előfordul, hogy úgy jössz össze valakivel hogy csak meg akarod d.gni aztán beleszeretsz, úgyhogy szerintem gondold végig még kétszer ;)

Ha pedig amúgy is szépnek tartod, jófejnek, és szereted a társaságát, miért nem vársz ki egy kicsit? Előbb-utóbb biztosan le fog feküdni veled, és mivel várnod kellett rá még jobb lesz...

BrownieBarbie

2009. jún. 1. 12:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért nem várok, mert ha nem én fekszem le vele akkor megdugja más. És ki mondta hogy nem akarok vele járni? Igenis szeretnék vele járni. A szexet pedig azért szeretném, mert magamba akarom bolondítani. Szeretnék neki örömet okozni és azt akarom hogy olvadozzon értem. Nálam már az is élvezet, ha látok egy nekem tetsző nőt élvezni. Szeretnék egy kapcsolatot ahol akkor van szex amikor akarom, akkor mászik rám amikor ő akarja, akkor vagyunk együtt amikor akarunk, és akkor nézzük a plafont egymást átkarolva amikor akarjuk. És messze elkerüljük az ilyen hülye témákat, hogy jaj most mivan ha szex lesz? Hát szex lesz...és mindketten élvezni fogjuk. Csak nem tudom miért kell ezt túlreagálni.
2009. jún. 1. 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha jártok akkor hogy dugná már meg más? :) Mi lenne ha előbb járni kezdenétek, és utána feküdnétek le egymással? Általában ez a dolgok rendje :D És ha már arról van szó hogy azért nem mer lefeküdni veled mert fél hogy "dobni fogod" akkor én logikusan vontam le a következtetést hogy jártok.

BrownieBarbie

2009. jún. 1. 14:34
 6/7 A kérdező kommentje:
És ha velem azért nem fekszik le, mert nem akar ribanc lenni, de más haverjával meg dug mert viszket a puncija? Ezt nem akarom, mert ha egyszer már ittvagyok neki akkor majd én kényeztetem. Miért dobnám? Tetszik, és aranyos. Tök jól elvagyunk egymással.
2009. jún. 1. 16:30
 7/7 anonim válasza:
Te egy qrva nagy seGfej vagy :) ennyi lenne a hozzászólásom :) és nem vagyok frigid se éretlenszűzpitsaa...;)
2009. jún. 7. 03:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!